Oturum açık kalırsa öyle söyler. Oturum sonlarında ya çıkış yap demeniz lazım ya da modemin kapanıp açılması lazım bunun olmaması için.Umm. Bunu yapmam gerektiğini yeni öğreniyorum. Ama dakika başı da girmiyorum yani.
Oturum açık kalırsa öyle söyler. Oturum sonlarında ya çıkış yap demeniz lazım ya da modemin kapanıp açılması lazım bunun olmaması için.Umm. Bunu yapmam gerektiğini yeni öğreniyorum. Ama dakika başı da girmiyorum yani.
Oturum açık kalırsa öyle söyler. Oturum sonlarında ya çıkış yap demeniz lazım ya da modemin kapanıp açılması lazım bunun olmaması için.
Oturum açık kalırsa öyle söyler. Oturum sonlarında ya çıkış yap demeniz lazım ya da modemin kapanıp açılması lazım bunun olmaması için.
Umm. Bunu yapmam gerektiğini yeni öğreniyorum. Ama dakika başı da girmiyorum yani.
İlk başta girerken değiştirmemizi vurguladığı şifre mi? @İzmirli Gurme
Evinizdeki cihazlardan biri olabilir. Bende de bazen gözüküyor.Bilmiyordum. Teşekkürler, elimden geldiğince yapacağım.
Peki "DHCP Sunucu başlığının altındaki istemci listesinde unknown diye birini gördüm" diye bahsettiğim şey nedir? @The User 0
Evinizdeki cihazlardan biri olabilir. Bende de bazen gözüküyor.
Sorun olursa engeli kaldırırsınız. Benim kardeşimin telefonu da bizde Unknown diye görünüyor. Bazen de normal adıyla görünüyor.Evdeki cihazları kontrol ettim biri yok öyle. Ben de engelledim. Bir sorun olur mu? @The User 0
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.