Merhaba arkadaşlar TTNET kullanıcısıyım. Oyunlarda pingim çok oluyor diye arayüze girip şifre değiştirmeye çalıştım ancak ip adresimi yazdığımda web adresi kullanılamıyor hatası alıyorum. (Modem Bende değil. )
Aynı problem bende de var. TP link modemim. Kablosuz bağlantı ile modem arayüzüne erişemiyorum. Eskiden yeniden başlatınca giriş yapabiliyordum laptoptan. Ancak laptobu satıp masaüstüne geçince yeniden de başlatsam modem arayüzüne giremiyorum. Fabrika ayarlarına döndürmeye de üşendiğimden ve modem arayüzüne giremezsem bağlantım kesileceğinden öylece duruyor.
Aynı problem bende de var. TP link modemim. Kablosuz bağlantı ile modem arayüzüne erişemiyorum. Eskiden yeniden başlatınca giriş yapabiliyordum laptoptan. Ancak laptobu satıp masaüstüne geçince yeniden de başlatsam modem arayüzüne giremiyorum. Fabrika ayarlarına döndürmeye de üşendiğimden ve modem arayüzüne giremezsem bağlantım kesileceğinden öylece duruyor.
Denemiştim o yöntemi çıkış ip adresi 192.168.1.1 ancak modem giriş sayfası gelmiyor. Tek çare fabrika ayarlarına çevirmek ancak öncelikle önlem olarak cat5 kablo tedarik etmem lazım.