Modem Arayüzüne Girememe Sorunu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar TTNET kullanıcısıyım. Oyunlarda pingim çok oluyor diye arayüze girip şifre değiştirmeye çalıştım ancak ip adresimi yazdığımda web adresi kullanılamıyor hatası alıyorum. (Modem Bende değil. )

Kardeşim Windows Tuşu + R ye basıp gelen yere (çalıştır yani) cmd yazıp, Komu istemine ipconfig yazıp oradan bir resim çekip yollayabilirmisin ?

Yani bunu yollayabilirmisin ?

Adsız.png

Aynı problem bende de var. TP link modemim. Kablosuz bağlantı ile modem arayüzüne erişemiyorum. Eskiden yeniden başlatınca giriş yapabiliyordum laptoptan. Ancak laptobu satıp masaüstüne geçince yeniden de başlatsam modem arayüzüne giremiyorum. Fabrika ayarlarına döndürmeye de üşendiğimden ve modem arayüzüne giremezsem bağlantım kesileceğinden öylece duruyor.

Aynı problem bende de var. TP link modemim. Kablosuz bağlantı ile modem arayüzüne erişemiyorum. Eskiden yeniden başlatınca giriş yapabiliyordum laptoptan. Ancak laptobu satıp masaüstüne geçince yeniden de başlatsam modem arayüzüne giremiyorum. Fabrika ayarlarına döndürmeye de üşendiğimden ve modem arayüzüne giremezsem bağlantım kesileceğinden öylece duruyor.
Kardeşim Windows Tuşu + R ye basıp gelen yere (çalıştır yani) cmd yazıp, Komu istemine ipconfig yazıp oradan bir resim çekip yollayabilirmisin ?

Yani bunu yollayabilirmisin ?

Eki Görüntüle 110896

Aynısını sizde deneyin ve bize geri dönün.

Denemiştim o yöntemi çıkış ip adresi 192.168.1.1 ancak modem giriş sayfası gelmiyor. Tek çare fabrika ayarlarına çevirmek ancak öncelikle önlem olarak cat5 kablo tedarik etmem lazım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı