Modem arayüzüne giremiyorum

AiTojon

Hectopat
192.168.1.1 arayüzüne giriş yapamıyorum. İnternette bulununan bütün şifre ve kullanıcı adların denedim, olmadı. Türk Telekom'u aradım bulamadılar. ZyXEL'e yönlendirdiler. Onlar da bulamadı. Kablolu ve kablosuz ağlarda denedim. Modemi sıfırladım, yine olmadı. Başla ne yapabilirim?

Hocam, daha önce değişim olmadıysa, admin ve admin olabilir. Zaten reset atınca fabrika ayarlarına dönmesi gerekir.

192.168.1.1 arayüzüne giriş yapamıyorum. İnternette bulununan bütün şifre ve kullanıcı adların denedim, olmadı. Türk Telekom'u aradım bulamadılar. ZyXEL'e yönlendirdiler. Onlar da bulamadı. Kablolu ve kablosuz ağlarda denedim. Modemi sıfırladım, yine olmadı. Başla ne yapabilirim?

Kullanıcı adına admin yaz şifre modem arkasında pasword yazıyor onu dene ben o şekilde girmiştim kullanıcı adını kabul etmez ise tekrar modemden bak olmuyorsa bir kişi değiştirmiştir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı