rhi Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 AirTies'in modem arayüzüne girilmiyor Firmware kuruyordum giriş yaptım Firmware kurulduktan sonra beni arayüzden attı ve şifreyi girdiğimde yanlış diyor.
AirTies'in modem arayüzüne girilmiyor Firmware kuruyordum giriş yaptım Firmware kurulduktan sonra beni arayüzden attı ve şifreyi girdiğimde yanlış diyor.
Çözüm GremoryRias 26 Ağustos 2023 rhi dedi: Kullanıcı adı kısmı yok sadece şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... Boş bırakıp girmeyi deneyin olmuyorsa admin girin o da olmazsa modemin arkasında yazan bilgileri girin.
rhi dedi: Kullanıcı adı kısmı yok sadece şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... Boş bırakıp girmeyi deneyin olmuyorsa admin girin o da olmazsa modemin arkasında yazan bilgileri girin.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2023 #2 Kullanıcı adına admin şifreye de admin girin olmuyorsa şifre yerini boş bırakıp kullanıcı adına admin girin. Artı 0 Eksi
Kullanıcı adına admin şifreye de admin girin olmuyorsa şifre yerini boş bırakıp kullanıcı adına admin girin.
KS KS rhi Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 GremoryRias dedi: Kullanıcı adına admin şifreye de admin girin olmuyorsa şifre yerini boş bırakıp kullanıcı adına admin girin. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı kısmı yok sadece şifre istiyor. Artı 0 Eksi
GremoryRias dedi: Kullanıcı adına admin şifreye de admin girin olmuyorsa şifre yerini boş bırakıp kullanıcı adına admin girin. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı kısmı yok sadece şifre istiyor.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2023 #4 rhi dedi: Kullanıcı adı kısmı yok sadece şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... Boş bırakıp girmeyi deneyin olmuyorsa admin girin o da olmazsa modemin arkasında yazan bilgileri girin. Artı 0 Eksi Çözüm
rhi dedi: Kullanıcı adı kısmı yok sadece şifre istiyor. Genişletmek için tıkla... Boş bırakıp girmeyi deneyin olmuyorsa admin girin o da olmazsa modemin arkasında yazan bilgileri girin.
KS KS rhi Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #5 GremoryRias dedi: Boş bırakıp girmeyi deneyin olmuyorsa admin girin o da olmazsa modemin arkasında yazan bilgileri girin. Genişletmek için tıkla... Oldu dostum teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
GremoryRias dedi: Boş bırakıp girmeyi deneyin olmuyorsa admin girin o da olmazsa modemin arkasında yazan bilgileri girin. Genişletmek için tıkla... Oldu dostum teşekkür ederim.