Her türlü çözümü denedim. Tüm IP adreslerini denedim, CMD'deki IP adresini denedim. Modemin fişini çıkarttım, reset attım ve Microsoft'un çözümünü denedim. Fakat bir türlü sayfa yüklenmiyor ne yapmam lazım?
PC de Ağ ve internetin içinde ayarlardan Donanım ve bağlantı özellikleri görüntüle dediğinizde varsayılan ağ geçidi adresi ne olarak görünüyor bakabilir misiniz?
PC de ağ ve internetin içinde ayarlardan donanım ve bağlantı özellikleri görüntüle dediğinizde varsayılan ağ geçidi adresi ne olarak görünüyor bakabilir misiniz?
Sağ altta bağlantının simgesinin üstünde sağ tuş yapın. Ağ ve İnternet Ayarları. Gelen sayfada altta Gelişmiş ağ ayarları. Burada Donanım ve bağlantı özellikleri olan sayfada yazıyor. IPv4 Varsayılan ağ geçidi kısmındaki adrese bakın.
Sağ altta bağlantının simgesinin üstünde sağ tuş yapın. Ağ ve İnternet Ayarları. Gelen sayfada altta Gelişmiş ağ ayarları. Burada Donanım ve bağlantı özellikleri olan sayfada yazıyor. IPv4 Varsayılan ağ geçidi kısmındaki adrese bakın.
Tamam adreste sorun yok. Tekrar resetleme deneyin modem açıkken 1 dk kadar basılı tutarak deneyin. Sonuç alınamazsa modem üretici firmasını aramanızda fayda var. Markası modeli nedir modemin ?