Modem aşırı ısınma sorunu

muhammet3535

Kilopat
Daha fazla  
Konu başlığında da dediğim gibi acayip ısınıyor.
  • Marka ve modeli: Zyxel VMG3312-B10B
TTNET ile anlaşmalı olduğumuzda alınmıştı. Başlarda bir sorun yoktu fakat son 2-3 aydır acayip ısınıyor. Bazen bağlantı bile kopuyordu. Ben de içini açtım ve işlemciyi PC soğutucusunun üzerine gelecek şekilde anakartını çıkarıp yerleştirdim. Şimdilik geçici çözümü böyle sağlıyorum fakat bu bile tam anlamı ile iyi soğumasına yardımcı olmuyor. Yazılımla alakalı bir sorun olabilir mi? Güncelleme falan yapmak gerekir mi? Veya yapsak ısınmaya bir etkisi olur mu? Çünkü sanırım yeni yazılımına güncelledikten sonra çıktı bu sorun, bana biraz öyle geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımı kaldırıp herhangi bir DVD vardır sürücü bulunan ondan tekrar yükle.
Güncelleme son sürüm fakat eski sürüme geri döneceğim birazdan başarabilirsem.
Aynı modemden bende de var ısınıyor ama çok değil, bi garantiye göstersen iyi olur. Yaz ayları geldiği içinde ısınıyoe olabilir.
Bendeki acayip ısınıyor gerçekten bazen kendini yeniden başlatıyordu. Artık onu yapmıyor fakat hız bazen acayip yavaşlıyor. Garanti bitti maalesef.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı