Modem bağlantısı sürekli kopuyor

sfkulusoy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, evimde kullandığım internet TurkNet sürekli bağlantı kopuyor, geri gelmiyor. Modeme restart atınca düzeliyor.
Modemde herhangi bir problem olup olmadığını nasıl anlarım?
Günde en az 1-2 kere bu problem oluyor. Tüm ışıklar sabit yanıyor ama internet olmuyor veya internet ışığı gidiyor.

Arkadaşlar, evimde kullandığım internet TurkNet sürekli bağlantı kopuyor, geri gelmiyor. Modeme restart atınca düzeliyor.
Modemde herhangi bir problem olup olmadığını nasıl anlarım?
Günde en az 1-2 kere bu problem oluyor. Tüm ışıklar sabit yanıyor ama internet olmuyor veya internet ışığı gidiyor.
Teknik destek talebi aç yakın zamanda aynı sorunla karşılaştım teknik destek sonrası azaldı.

Modemin arayüzünden fabrika ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Teknik destek talebi aç yakın zamanda aynı sorunla karşılaştım teknik destek sonrası azaldı.

Açtım kaç kere yaptık diyor sonra bina içi bakır hat olduğundan günlük 2-3 kere kopma olur vs diyorlar kimsede yok böyle sorun.
Modemin arayüzünden fabrika ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Onu da denedim hocam yine aynı.

Böyle durumlarda hep müşteri hizmetlerini arayıp modem için güncelleme vs. var mı baktırırım. Yoksa da üç beş bir şeyleri kurcalayıp düzeltirler. Tam olarak sorunun ne zaman başladığını söylerseniz daha iyi yardımcı olurlar. O zaman yapılan değişikliklere, güncellemelere vs. bakılır.

Şimdi bu modemden modeme değişir bende Asus dsl ac51 var en güncel sürümü yüklersem sorunlar oluşuyor ama en son sürüm o modemde daha düzgün çalışıyorsa güncelleme yapmak daha iyi olur tabi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı