Modem çoğaltma veya sinyal güçlendirme

Engiinck

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600x/MSI GeForce RTX 4070 Super Gaming X Slim 12 GB GDDR6X 192bit/MSI Pro B650M-B AMD B650 soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2/Corsair Vengeance RGB DDR5 RAM 32 GB (2x16 GB) 6000MHz CL30 AMD EXPO iCUE/Kioxia Exceria Plus G2 lRD20Z001tg8 1 TB 3400/3200 MB/S M.2 NVMe SSD DRAM/NZXT C750 PA-7B2BB-EU 80+ Bronz/Corsair H150 RGB 360mm işlemci sıvı soğutucu/NZXT h series H6 Flow RGB CC-H61FW-R1 beyaz ATX mid Tower.
Meslek
Bartender/Mixologyist
Merhaba, linkteki modemi kullanıyorum ve genel olarak hız değerim 55-60 cıvarı evde 4-5 farklı cihazdan internet kullanıyoruz.
Ev 3+1 ve duvarlar fazla olduğu için sinyal yan odaya bile aşırı düşüş gösteriyor. Modemi PC yanında (kablolu) kullandığım için başka yere taşıyamıyorum bunun yerine ne tür şeyler yapabilirim birkaç tane güçlendirici/çoğaltıcı vs.?
Bu konuda çok bir bilgim yok açıkçası bana destek ve öneri sunabilirseniz çok memnun olurum.
İyi hafta sonları sağlıklı günler dilerim.

Modem: Amazon.com.tr

Merhaba, linkteki modemi kullanıyorum ve genel olarak hız değerim 55-60 cıvarı evde 4-5 farklı cihazdan internet kullanıyoruz.
Ev 3+1 ve duvarlar fazla olduğu için sinyal yan odaya bile aşırı düşüş gösteriyor. Modemi PC yanında (kablolu) kullandığım için başka yere taşıyamıyorum bunun yerine ne tür şeyler yapabilirim birkaç tane güçlendirici/çoğaltıcı vs.?
Bu konuda çok bir bilgim yok açıkçası bana destek ve öneri sunabilirseniz çok memnun olurum.
İyi hafta sonları sağlıklı günler dilerim.

Modem: Amazon.com.tr

Fiyat da belirtirseniz daha iyi olur. Menzil genişletici alabilirsiniz ama yan odada bile çok düşüyor demişsiniz, mesela yan odada ne kadar hız alıyorsunuz varsa laptopla veya telefonla?

Bütçeden yana sıkıntım yok hocam. Güncel hızım şuanda kabloluda 57.81 download.
Yan odada ise 26.11 e düşüyor onun yanında ise salon var orada 6.74 e kadar düşüyor.

#Güncel

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı