Modem değişikliği pingi azaltır mı?

OneDie

Kilopat
Arkadaşlar eski bir Millenicom modemi kullanıyorum ve pingim sürekli dalgalanıyor. ADSL internet kullanıyorum yapmadığım şey kalmadı ping düşürme açısından. İnternette modemin verimliliği bittiğine dair açıklamalar var. Modemimi değiştirirsem pingde azalma ve downloadım yükselir mi? Tarifemin bana verdiği kadarı tabii.
Türk Telekom kullanıyorum bu arada, şaşırmamışsınızdır zaten.
Modem önerini varsa yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolu kullanmadığın sürece ping sıkıntısı olabiliyor hocam. Bunun dışında ping ile bağlantısı var mı yok mu bilmiyorum ancak bütçeniz varsa mutlaka minimum VDSL'ye geçiş yapın. ADSL gerçekten berbat.

Modem ile alakası olacağını düşünmüyorum. İnternetiniz kötüyse muhtemelen sizin bulunduğunuz yer sıkıntılıdır. Ama modem yüzünden 6 ay internet gelmemişti bu tarz sorunlarınız varsa modemi değiştirmeyi deneyebilirsiniz. 👍

Kablolu kullanmadığın sürece ping sıkıntısı olabiliyor hocam. Bunun dışında ping ile bağlantısı var mı yok mu bilmiyorum ancak bütçeniz varsa mutlaka minimum VDSL'ye geçiş yapın. ADSL gerçekten berbat.

VDSL'de kullandım onda ping dalgalanması olmaz hatta oyun indirirdim altta oyun falan oynardım ama ADSL'e geçmek zorunda kaldım günlük mutlaka 1 kere sorun çıkarıyor ADSL internet.
Aklımda ki soru şu arkadaşlarım da kullanıyor ama onlarda ping dalgalanması nasıl olmuyor. Neden tek bende oluyor anlamıyorum.
Not: Kablolu kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı