Merhaba az önce modem değişim yaptım. Ethernet kablosunu düzgünce modem ve PC taktım fakat internet gelmiyor PC'ye.
hocam Farkı şeyler de Denediğimde PC Algılıyor İnternet Vermiyor Sanırım Yukarda Resim Attım Bu Kontrol EtsenizPC Ethernet kablosunumu algılamıyor? Yoksa internetimi vermiyor?
Normaldir arayüze girip genişbant ayarında kullanıcı adı sifreni girmeden internet çalışmaz.
Hocam farkı şeyler de denediğimde PC algılıyor internet vermiyor sanırım yukarıda resim attım bu kontrol etseniz.
İnternetini mobilden alabiliyor musun?
Hocam Farkı şeyler de Denediğimde PC Algılıyor İnternet Vermiyor Sanırım yukarıda Resim Attım Bu Kontrol Etseniz.
Nasıl yani hocam.
Evet sorunsuz alıyorum.
Modem markası modelini atın size video atacağım izleyerek yapın şöyle soyleyim sizin internet bağlantısı yapmanız için kullanıcı adı ve şifre girmeniz gerek bu sizin internet sağlayıcı bilgileri girince çalışacaktır.
pardon modem Markası ZXHN H168A V2.1Modem markası modelini atın size video atacağım izleyerek yapın şöyle soyleyim sizin internet bağlantısı yapmanız için kullanıcı adı ve şifre girmeniz gerek bu sizin internet sağlayıcı bilgileri girince çalışacaktır.
Tamamdır hocam atın video yapabilirsem konu altına bilgilendirme yazarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.