Modem değiştiğinden beri YouTube ve Google'dan hiçbir içerik görünmüyor

Faruk Tuna

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde interneti değiştirdik ve de son günlerde YouTube, Google vsdan uygunsuz (küfürlü, şiddetli, bıçak içerikleri bile) hiçbir içeriğe ulaşamaz oldum. Kendi internetime geçince her şey düzeliyor. Örnek vereyim. Tolunay ören kanalına Wi-Fi ile girdiğimde sadece uygun içerikleri gösteriyor. Kendi internetime geçince her şeyi gösteriyor. Ne olur yardım edin ya sinir oldum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220411-125404.png
    175,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20220411-125423.png
    287,2 KB · Görüntüleme: 53
İnternette güvenlik duvarı var vpn açarak takılacaksın

Modem veya ISS üzerinden ebeveyn kilidi gibi bir şey açılmış. Modem üzerinden açılmışsa hallolur öbür türlüsü babanın insiyatifinde.

İnternette güvenlik duvarı var vpn açarak takılacaksın
Onu biliyorumda hepte vpn le takılmaz onu nasıl kaldırırım diye soruyorum
Modem veya ISS üzerinden ebeveyn kilidi gibi bir şey açılmış. Modem üzerinden açılmışsa hallolur öbür türlüsü babanın insiyatifinde.
Modem üzerinden açmış olmalı beraber kurduk ama sonradan yine bi uğraştı onla nasıl halledeceğim

Onu biliyorumda hep de VPN'le takılmaz onu nasıl kaldırırım diye soruyorum.

Modem üzerinden açmış olmalı beraber kurduk ama sonradan yine bir uğraştı onla nasıl halledeceğim?

Arayüz şifresini değiştirmediyse girip kapatmak çok basit olur. Ufak bir kurcalama ile kendin bulursun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…