İ İbrahimBEerkay Centipat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 107 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #1 İnternetim TurkNet, modem ZyXEL. Discord'a, Chrome'a giriyor fakat CS, LoL, Steam girilmiyor. LoL'e girince bu ekran açılıyor: Dosya Ekleri IMG_20210805_120355.jpg 86 KB · Görüntüleme: 70
İnternetim TurkNet, modem ZyXEL. Discord'a, Chrome'a giriyor fakat CS, LoL, Steam girilmiyor. LoL'e girince bu ekran açılıyor:
Çözüm İ İ İbrahimBEerkay 6 Ağustos 2021 erengore dedi: Arayüzünüzü ben bilemem. DNS'i 1.olarak 8.8.8.8 2.olarak 8.8.4.4 ayarlamalısınız. Öyle denemelisiniz bir de. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm babam internet firmasında aile koruması yaptırmış iptal ettik sorun ortadan kalktı.
erengore dedi: Arayüzünüzü ben bilemem. DNS'i 1.olarak 8.8.8.8 2.olarak 8.8.4.4 ayarlamalısınız. Öyle denemelisiniz bir de. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm babam internet firmasında aile koruması yaptırmış iptal ettik sorun ortadan kalktı.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #2 İbrahimBEerkay dedi: İnternetim TurkNet, modem ZyXEL. Discord'a, Chrome'a giriyor fakat CS, LoL, Steam girilmiyor. LoL'e girince bu ekran açılıyor: Genişletmek için tıkla... Modeminizi kapatın. Bilgisayarınızı da kapatın yeniden açın. Nadirende olsa şöyle hatalar oluyor. Sunucular kaynaklı da olabilir. Olmazsa birşeyler deneriz yine. Yani mantıken olmaması gereken bir durum olduğu için basit bir çözümü olmalı. Artı 0 Eksi
İbrahimBEerkay dedi: İnternetim TurkNet, modem ZyXEL. Discord'a, Chrome'a giriyor fakat CS, LoL, Steam girilmiyor. LoL'e girince bu ekran açılıyor: Genişletmek için tıkla... Modeminizi kapatın. Bilgisayarınızı da kapatın yeniden açın. Nadirende olsa şöyle hatalar oluyor. Sunucular kaynaklı da olabilir. Olmazsa birşeyler deneriz yine. Yani mantıken olmaması gereken bir durum olduğu için basit bir çözümü olmalı.
KS KS İ İbrahimBEerkay Centipat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 107 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #3 erengore dedi: Modeminizi kapatın. Bilgisayarınızı da kapatın yeniden açın. Nadirende olsa şöyle hatalar oluyor. Sunucular kaynaklı da olabilir. Olmazsa bir şeyler deneriz yine. Yani mantıken olmaması gereken bir durum olduğu için basit bir çözümü olmalı. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor. Önceden kullandığım Superbox da hiçbir sıkıntı yoktu. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Modeminizi kapatın. Bilgisayarınızı da kapatın yeniden açın. Nadirende olsa şöyle hatalar oluyor. Sunucular kaynaklı da olabilir. Olmazsa bir şeyler deneriz yine. Yani mantıken olmaması gereken bir durum olduğu için basit bir çözümü olmalı. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor. Önceden kullandığım Superbox da hiçbir sıkıntı yoktu.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #4 İbrahimBEerkay dedi: Denedim olmuyor. Önceden kullandığım Superbox da hiçbir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Yanlış IP mi alıyor diye bir soru takıldı aklıma. Modeminizin arayüzünde DNS sunucuların Google DNS olarak ayarlamayı deneyin. Bilgisayarınızdan da ayarlama yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
İbrahimBEerkay dedi: Denedim olmuyor. Önceden kullandığım Superbox da hiçbir sıkıntı yoktu. Genişletmek için tıkla... Yanlış IP mi alıyor diye bir soru takıldı aklıma. Modeminizin arayüzünde DNS sunucuların Google DNS olarak ayarlamayı deneyin. Bilgisayarınızdan da ayarlama yapabilirsiniz.
KS KS İ İbrahimBEerkay Centipat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 107 Çözümler 1 5 Ağustos 2021 #5 Arayüze girdim ne yapmam lazım. Artı 0 Eksi
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #6 İbrahimBEerkay dedi: Arayüze girdim ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Arayüzünüzü ben bilemem. DNS'i 1.Olarak 8.8.8.8 2.Olarak 8.8.4.4 ayarlamalısınız. Öyle denemelisiniz bir de. Artı 0 Eksi
İbrahimBEerkay dedi: Arayüze girdim ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Arayüzünüzü ben bilemem. DNS'i 1.Olarak 8.8.8.8 2.Olarak 8.8.4.4 ayarlamalısınız. Öyle denemelisiniz bir de.
KS KS İ İbrahimBEerkay Centipat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 107 Çözümler 1 6 Ağustos 2021 #7 erengore dedi: Arayüzünüzü ben bilemem. DNS'i 1.olarak 8.8.8.8 2.olarak 8.8.4.4 ayarlamalısınız. Öyle denemelisiniz bir de. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm babam internet firmasında aile koruması yaptırmış iptal ettik sorun ortadan kalktı. Artı 0 Eksi Çözüm
erengore dedi: Arayüzünüzü ben bilemem. DNS'i 1.olarak 8.8.8.8 2.olarak 8.8.4.4 ayarlamalısınız. Öyle denemelisiniz bir de. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm babam internet firmasında aile koruması yaptırmış iptal ettik sorun ortadan kalktı.