Modem değiştirince hızlar artar mı?

Herkesin download hızı upload hızına göre yüksektir.

Upload hızım 0.60 zaten demek istediğim altyapımın desteklediği hızı alamıyorum download hızı 10-13 olması gerekirken 5Mbps.

İlk olarak kablo değişikliği yapıp o şekilde kontrol sağlabilirsiniz bence. Direk ISS(servis sağlayıcısı) değiştirmek riskli olabilir. Bina içi tesisatta problem olduğu aşikar.

Tamamdır teşekkürler.

...SNR değerleriniz almış olduğunuz hıza nazaran düşük...
Bu yakalaşım tamamen yanlıştır. SNR ne kadar yüksekte iyidir mantığı aynı şekilde yanlıştır.

SNR 1 birim artınca hız 3 Mbps azalır. SNR 1 birim azalınca hız 3 Mbps artar.

SNR değerinin kabul edilen limiti 8-6 arasıdır.

Bu durumda 15 SNR sahip olup 35 Mbps almak yerine 8 SNR sahip olup 50 Mbps almak daha mantıklıdır.

Tüm dünyada böyle kabul görür.

Upload hızım 0.60 zaten demek istediğim altyapımın desteklediği hızı alamıyorum download hızı 10-13 olması gerekirken 5Mbps.

Tamamdır teşekkürler.
İşlemleri sağladıktan sonra konu içerisine mesajınızı bekliyor olacağım. Sonucu merak ediyorum.
İyi günler dilerim :)

Dosya Ekleri

• fb96091c6c03c50d35babc30cf0f1598.jpg
    fb96091c6c03c50d35babc30cf0f1598.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu yakalaşım tamamen yanlıştır. SNR ne kadar yüksekte iyidir mantığı aynı şekilde yanlıştır.

SNR 1 birim artınca hız 3 Mbps azalır. SNR 1 birim azalınca hız 3 Mbps artar.

SNR değerinin kabul edilen limiti 8-6 arasıdır.

Bu durumda 15 SNR sahip olup 35 Mbps almak yerine 8 SNR sahip olup 50 Mbps almak daha mantıklıdır.

Tüm dünyada böyle kabul görür.

Hocam 100 Mbps kullanıyorum ve SNR margin değerim (download) 12,5 civarı sizce 80 Mbps'e düşürmeli miyim bu şekilde kullansam kopma vs yaşar mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı