Modem değiştirmek hem ping hem paket kaybını düşürür mü?

ozan kaua

Hectopat
Selamlar herkese. Şimdi ben fiber 100Mbps internette sahibim. Valorant ve LoL oynuyorum. Pingim Valorant'ta 27-30 arası LoL'de 33-36 arası alıyorum ve şöyle bir şey daha var. LoL'de paket kaybı hissetmiyorum ama Valorant'ta hissediyorum ve görüyorum. Vodafone çok görüştüm ve paket kaybını düzenletmediler bende bir ton ayar yaptım mtu falan bir de hem PC hem modemde port açtım port açmadan önce pingim LoL'de 40 Valorant'ta 33 idi ping düştü ancak paket kaybı aynı düşünüyorum da modem değişmek paket kaybını önler mi?

Selamlar herkese. Şimdi ben fiber 100Mbps internette sahibim. Valorant ve LoL oynuyorum. Pingim Valorant'ta 27-30 arası LoL'de 33-36 arası alıyorum ve şöyle bir şey daha var. LoL'de paket kaybı hissetmiyorum ama Valorant'ta hissediyorum ve görüyorum. Vodafone çok görüştüm ve paket kaybını düzenletmediler bende bir ton ayar yaptım mtu falan bir de hem PC hem modemde port açtım port açmadan önce pingim LoL'de 40 Valorant'ta 33 idi ping düştü ancak paket kaybı aynı düşünüyorum da modem değişmek paket kaybını önler mi?

Aldığın model ve gücüne göre evet.

Önce sorunu anlamak önemli. Ya daire içi tesisatta problem varsa? +2 masraf..

Hocam nerede oturuyorsunuz?

Samsun hocam altyapı olarak ise süper onlilan kullanıyor vodofne.
Böyle bir sorunda çözüm olabilir. Denemek lazım.

Konuyu okumamışsınız sanırım. Fiber ve 100Mbps demiş. FTTH tarafında bir iç tesisat vb. sorunu oluşmuş olma ihtimali inanılmaz çok düşük.

Şu an üniversitesideyim kendime özel evim var onda da modemim var modem ise TP-Link VC220-G3U burnunla değişmeyi düşünüyorum bilgiseysrım samsunda burada idarelik almıştım internet.
Ping oyundan oyuna farklı olabiliyor sunuculardan ve mesafeden kaynaklı.

Öyle ama port açınca 6-7 ping düşmüştü ondan böyle bir şey düşündüm bir de paket kaybımda var.
Önce sorunu anlamak önemli. Ya daire içi tesisatta problem varsa? +2 masraf.

Onu hiç bilmiyorum müşteri hizmetleri hiç böyle bir şeyden bahsetmedi bana.

Samsun hocam altyapı olarak ise süper onlilan kullanıyor vodofne.

Şu an üniversitesideyim kendime özel evim var onda da modemim var modem ise TP-Link VC220-G3U burnunla değişmeyi düşünüyorum bilgiseysrım samsunda burada idarelik almıştım internet.

Öyle ama port açınca 6-7 ping düşmüştü ondan böyle bir şey düşündüm bir de paket kaybımda var.

Onu hiç bilmiyorum müşteri hizmetleri hiç böyle bir şeyden bahsetmedi bana.
Hocam @Ipares hocam belirtti, hattın fiber olması benim verdiğim ihtimali zorlaştırıyor. Fakat modem almak çözüm olmayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı