alpagoo Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Ocak 2019 #1 2 aydır evde yoktum, geldiğimde modemdeki DSL ışığının turuncu yandığını fark ettim. Sebebini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2019
2 aydır evde yoktum, geldiğimde modemdeki DSL ışığının turuncu yandığını fark ettim. Sebebini bilen var mı?
swatcyp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 1.446 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #2 Internet çalışıyor mu? Çalışmıyorsa DSL çipi bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 15 Ocak 2019 #3 swatcyp dedi: Internet çalışıyor mu? Çalışmıyorsa DSL çipi bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok canım, yeşil ışık ADSL, turuncu ışık VDSL anlamına geliyor. Durduk yere olması ilginç ama. Paket değişikliği falan oldu mu? Artı 0 Eksi
swatcyp dedi: Internet çalışıyor mu? Çalışmıyorsa DSL çipi bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok canım, yeşil ışık ADSL, turuncu ışık VDSL anlamına geliyor. Durduk yere olması ilginç ama. Paket değişikliği falan oldu mu?
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #4 117084 dedi: Yok canım, yeşil ışık ADSL, turuncu ışık VDSL anlamına geliyor. Durduk yere olması ilginç ama. Paket değişikliği falan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Altyapınız VDSL ile değiştirilmişse ışık turuncuya döner. Artı 0 Eksi
117084 dedi: Yok canım, yeşil ışık ADSL, turuncu ışık VDSL anlamına geliyor. Durduk yere olması ilginç ama. Paket değişikliği falan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Altyapınız VDSL ile değiştirilmişse ışık turuncuya döner.
BirkaNatorPC Decapat Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #5 Altyapı VDSL olduğu için turuncu ışık yanmaya başlamış. Bu güzel haber sevinmelisiniz. Artı 0 Eksi
KS KS alpagoo Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Ocak 2019 #6 BirkaNatorPC dedi: Altyapı VDSL olduğu için turuncu ışık yanmaya başlamış. Bu güzel haber sevinmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hız testi yapınca anladım, teşekkürler. Artı 0 Eksi
BirkaNatorPC dedi: Altyapı VDSL olduğu için turuncu ışık yanmaya başlamış. Bu güzel haber sevinmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hız testi yapınca anladım, teşekkürler.
BirkaNatorPC Decapat Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #7 alpagoo dedi: Evet hız testi yapınca anladım, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ediyorum. Artı 0 Eksi