Modem DSL takılı değil hatası

ErezayiR

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1 haftadır internet yok. DSL ve internet ışığı genelde de internet gittiğinde yanmaz zaten o yüzden önemsemedim.comnet'e arıza kaydı açtım modeme sinyal gitmiyor kablo kontrol edin yaptılar hemen dilerseniz evde internet hizmeti (500TL) alın falan dediler, nasılsa gelir diye önemsemedim ben de çünkü kablolarda hiçbir şey yok. Dünden beri de uğraşıyorum modemi değiştirdim, resetledim kabloyu kontrol ettim yok modem arayüzünde de kablo takılı değil gibisinden hata veriyor zaten. Ne yapmalıyım? 500TL vermek istemiyorum. Kabloda sorun varsa direkten gelen kabloda sorun vardır onu da kendilerin çözmesi lazım değil mi? Türk Telekom'la mi iletişime geçeyim? Teşekkürler.

Screenshot_2024-08-08-09-58-49-608_com.android.chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Comnet müşteri hizmetlerini tekrar aradım zorlayınca kontrol edeyim yaptı biraz bekletti sonra da daha önce de kesilmiş ekipler halletmiş falan yaptı (dediğim gibi 2 haftada bir kesiliyor zaten) o zaman ücretsiz yapmışlar inisiyatif göstermişler şimdi 500TL verip destek paketi almam gerekiyormuş. Bunu zaten ücretsiz yapmaları gerekmiyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı