Modem DSL turuncu ışık yanıyor

İnternet paketinizi yükseltebilirsiniz beklemenize gerek yok zaten altyapınız VDSL olmuş.
Tahüt var ama çıkarsam para öderim büyük ihtimal ve olay babamda bitiyor :D Peki hangi paketler önerirsiniz. Oyun oynuyorum günlük kullanım için. En az 35 mpbs almayı düşünüyorum. Ve odam biraz arkada kalıyor. Odama da Xiomi MiWiFi alıcam. Almalı mıyım ? İnternet kablo ile geliyor. Cat5 kablo.

Hocam Türk Telekom ücretsiz ADSL'den VDSL'ye taşıyor. Mesajla falan bilgilendiriyorlar. Sanırım görmediniz.

Taahhüt var ama çıkarsam para öderim büyük ihtimal ve olay babamda bitiyor :D peki hangi paketler önerirsiniz. Oyun oynuyorum günlük kullanım için. En az 35 Mbps almayı düşünüyorum. Ve odam biraz arkada kalıyor. Odama da Xiaomi miwifi alacağım. Almalı mıyım? İnternet kablo ile geliyor. CAT5 kablo.

Çıkmana gerek yok hangi ISS kullanıyorsan müşteri hizmetleri ile görüş paketimi yükseltmek istiyorum de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı