Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Mayıs 2024 #1 Bu ekrandayım hiçbir şey anlamadım, yardımınıza ihtiyacım var. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.349 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #2 Yunus creqtive efe dedi: Bu ekrandayım hiçbir şey anlamadım, yardımınıza ihtiyacım var. Eki Görüntüle 2187006 Genişletmek için tıkla... Modem geçmişi derken girilen sayfaları göremezsiniz. Artı 0 Eksi
Yunus creqtive efe dedi: Bu ekrandayım hiçbir şey anlamadım, yardımınıza ihtiyacım var. Eki Görüntüle 2187006 Genişletmek için tıkla... Modem geçmişi derken girilen sayfaları göremezsiniz.
tearsbeforecrying Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 674 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mayıs 2024 #3 'Geçmişine' dediğin? Artı 0 Eksi
KS KS Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Mayıs 2024 #4 Pardon benim hatam galiba log deniyor loglara nasıl bakabilirim? Artı 0 Eksi
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.404 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #5 Yunus creqtive efe dedi: Pardon benim hatam galiba log deniyor loglara nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Loglara sen bakamazsın internet servis sağlayıcın ve BTK görebilir. Artı 0 Eksi
Yunus creqtive efe dedi: Pardon benim hatam galiba log deniyor loglara nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Loglara sen bakamazsın internet servis sağlayıcın ve BTK görebilir.
tearsbeforecrying Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 674 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mayıs 2024 #6 Yunus creqtive efe dedi: Pardon benim hatam galiba log deniyor loglara nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yapmak / öğrenmek istediğini yazabilir misin? Log dosyası olabilir. (Mesela) modem de oluşan hataları tutar. Artı 0 Eksi
Yunus creqtive efe dedi: Pardon benim hatam galiba log deniyor loglara nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yapmak / öğrenmek istediğini yazabilir misin? Log dosyası olabilir. (Mesela) modem de oluşan hataları tutar.
KS KS Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 4 Mayıs 2024 #7 tearsbeforecrying dedi: Tam olarak ne yapmak / öğrenmek istediğini yazabilir misin? Log dosyası olabilir. (mesela) modem de oluşan hataları tutar. Genişletmek için tıkla... Kendimi anlatamadigim için özür dilerim interenete bağlı kişilerin geçmişine bakmak istiyorum da mümkün mü? Artı 0 Eksi
tearsbeforecrying dedi: Tam olarak ne yapmak / öğrenmek istediğini yazabilir misin? Log dosyası olabilir. (mesela) modem de oluşan hataları tutar. Genişletmek için tıkla... Kendimi anlatamadigim için özür dilerim interenete bağlı kişilerin geçmişine bakmak istiyorum da mümkün mü?
tearsbeforecrying Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 674 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Mayıs 2024 #8 Ancak her PC'den bakman lazım. Modem bunları kayıt altına almıyor, @chaturanga 'nın yazmış olduğu gibi. Artı 0 Eksi
Ancak her PC'den bakman lazım. Modem bunları kayıt altına almıyor, @chaturanga 'nın yazmış olduğu gibi.