Modem için en iyi DNS nedir?

Yer
Antalya Konyaaltı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H
Meslek
10.Sınıf Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar. Superonline kullanıyorum. Yakın zamanda Meta Quest 3 aldım. Ama maalesef Roblox yasaklandığı için sanırım oynayamayacağım. Acaba yasaklı sitelere giren bir modem DNS'si var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
DNS leri modemden değil ağ bağdaştırıcısından deneyin. Genelde aynı sonucu doğuruyor. Girip giremediğinizi görmüş olursunuz. Ben sürekli yandex DNS kullanıyorum.

DNS değiştirerek sitelere girilip girilemeyeceği ISS ye göre değişiyor.
Mesela TURKNET kullanıcıları DNS değiştirerek tüm sitelere girebilirken KABLONET kullanıcılarının DNS değiştirmesi bunu sağlamaz. VPN kullanmaları gerekir.
Tahminim superonlineda da DNS değiştirmenin işe yarayacağı yönünde ama kesin konuşamam.
Yukarıda önerilenleri de deneyin aşağıdakileri de.
ISS de yukarıdaki sorun yoksa güvenli/güvensiz tüm sitelere girer.

88.88.8.8
88.88.8.1

4.2.2.1
4.2.2.2

Superonline'da Cloudflare kullanmayın. Çünkü İstanbul sunucusu yerine Frankfurt sunucusuna bağlanıyor, bu da gecikmeyi artırıyor.
Superonline'da Instagram için ve normal kullanım için AdGuard DNS kullanın, AdGuard için İstanbul sunucusuna bağlanıyor.
94.140.14.14
94.140.15.15

Superonline'da Cloudflare kullanmayın. Çünkü İstanbul sunucusu yerine Frankfurt sunucusuna bağlanıyor, bu da gecikmeyi artırıyor.
Superonline'da Instagram için ve normal kullanım için AdGuard DNS kullanın, AdGuard için İstanbul sunucusuna bağlanıyor.
94.140.14.14
94.140.15.15
Güncel geçerlimidir superonline

Technopat Haberler

Geri
Yukarı