Modem internet ışığı sorunu

Other

Kilopat
Daha fazla  
Selam.
TürkNet’e geçtim, yeni bir modem aldım ASUS AC-51.

Fakat geçtiğim günden beri DSL ışığım yanıyor ama internet ışığım yanmıyor.

DSL kablosunu yeniledim, modem sağlayıcıyı aradım, modemi resetledim yeniden kurdum internet sağlayıcıdan kullanıcı adı ve şifresini yenilemelerini istedim yine de olmadı. Kaç gündür müşteri hizmetleri cevap bile vermiyor.
Ne yapacağımı bilemiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Dosya Ekleri

• 2ECF5F97-4D0E-4B7D-9AA5-28517FCC817B.png
    2ECF5F97-4D0E-4B7D-9AA5-28517FCC817B.png
    66,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümünü bilmiyorum ama yol yakınken vazgeç dostum bu sevdadan arkadaşım kullanıyor 3 ay önce internet gitti 3 hafta sonra geldi 🙃

Çözümünü bilmiyorum ama yol yakınken vazgeç dostum bu sevdadan arkadaşım kullanıyor 3 ay önce internet gitti 3 hafta sonra geldi 🙃

Çözemezsen muhtelemen haftaya yine superonline’a geçicem fahiş fiyattan alalım internetimizi :D
Çözemezsem muhtelemen haftaya yine superonline’a geçicem fahiş fiyattan alalım internetimizi :D

Çözemezsen muhtelemen haftaya yine Superonline’a geçeceğim fahiş fiyattan alalım internetimizi :D.

İnternet kesinlikle hızlı ve iyi fiyattan satılıyor fakat müşteri hizmetleri denen şey yok keşke düzgün bir firma tarafından satın alınsa da bu işe bir el atılsa bizde uygun fiyattan internet alsak ama neredee :D.

Üyeliğimi iptal ettirmek istediğimi söyledim hemen ertesi gün sorunu çözdüler. :( o kadar uğraşmamla kaldım, kaldı ki sorun ben de değilmiş . Kullanıcı adı ve parolayı yanlış vermişler 😬😬😬

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı