Modem, interneti 100 Mbps'e sınırlıyor

Hyrqz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben TurkNet'e geçtim, bizim binada internet 2. kata, oradan modemden bizim eve, bizim evin modeminden de kasama Ethernet takılı. İlk taktıgımda modeme hiç takmadan Ethernet kablosunu 1000 megabit upload ve download veriyor ama modemden kasaya bağlayınca 90 megabite düşüyor, çözümü ne acaba? Modemden mi kaynaklı, desteklemiyor mu modem? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Yanlış bilgi | CAT5 kablolar 100 Mbps hız destekler
Ethernet kablonu değiştirmelisin CAT5 Veya CAT6 al, sorun çözülür muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama direkt modeme bağlamadan 1000 megabit alıyorum.

Sizin evdeki modemin ethernet portlarının gigabit desteği olmayabilir. Modem dediklerinin marka modellerini ve anakartının marka modelini paylaşırsan net bir şey diyebiliriz.

Sizin evdeki modemin ethernet portlarının gigabit desteği olmayabilir. Modem dediklerinin marka modellerini ve anakartının marka modelini paylaşırsan net bir şey diyebiliriz.
1000Mbps veriyorsa Ethernet desteği de vardır bence yüksek ihtimalle Yukarı da yazılmış yanlış bilgi olarak işaretlenmiş ama söylediği gibi Cat6 Veya Cat5e ile düzelir diye tahmin ediyorum.

1000Mbps veriyorsa Ethernet desteği de vardır bence yüksek ihtimalle Yukarı da yazılmış yanlış bilgi olarak işaretlenmiş ama söylediği gibi Cat6 Veya Cat5e ile düzelir diye tahmin ediyorum.
İki modemden bahsediyor arkadaş. Üst kattaki modem dediği gigabit destekliyor muhtemelen kendi evindeki desteklemiyor olabilir.

Sizin evdeki modemin Ethernet portlarının gigabit desteği olmayabilir. Modem dediklerinin marka modellerini ve anakartının marka modelini paylaşırsan net bir şey diyebiliriz.

Yüksek ihtimal kötü modem eğer modemdense yeni modem alırım

Malesef bunun gigabit portu yok bunu değiştirmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…