Modem interneti almıyor

Yine de modemi başka bir yerde denemeniz daha iyi olabilir. Kesin modem bozulmuştur diyemem, hatta da sıkıntı oluşmuş olabilir.

İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım modem yaklaşık 1.5 yıldır benimle dün şimşekler çaktığı sırada gitmişti kapatıp tekrar açtığımda gelmişti sonra akşama doğru tekrar gitti gelmedi. ISS modem arayüzünü kurun diyor internet sinyali alıyorsunuz dedi.

VDSL kullanıyorsun değil mi?
evet

İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım modem yaklaşık 1.5 yıldır benimle dün şimşekler çaktığı sırada gitmişti kapatıp tekrar açtığımda gelmişti sonra akşama doğru tekrar gitti gelmedi. ISS modem arayüzünü kurun diyor internet sinyali alıyorsunuz dedi.

Evet.

Kullanıcı adı şifreni nereden aldın?

Modemi başka bir odada deneyebilirsiniz. Modem daha önceden ayarlı olup çalıştığı için sorunun ayarlarla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Yüzde 1 milyon eminim önceden girmiştim zaten tekrar tekrar girdim.

İsterseniz farklı bir güç adaptörü ile deneyin, güç adaptörü de bozulmuş olabilir, eğer hala aynıysa o zaman modem alabilirsiniz.

İsterseniz farklı bir güç adaptörü ile deneyin, güç adaptörü de bozulmuş olabilir, eğer hala aynıysa o zaman modem alabilirsiniz.

Siz dedikten sonra başka bir güç adaptörü ile denedim ama maalesef aynı hata devam ediyor sanırım modem alıp deneyeceğim sorun çözülürse buraya yazarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı