Modem ısınınca ping çıkar mı?

JettAgam

Hectopat
Makaleler
8
Yer
Istanbul/Beyoğlu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM : 16GB
İşlemci : Intel İ5-11400H 2.7~4.5GHz
SSD : Crucial 500GB
Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W
İşletim Sistemi : Windows 11 Home
Ekran : 1080p IPS 144Hz 3ms
Merhaba.

Superonline 50Mbps fiberimiz var. Huawei bir modem kullanıyoruz.

Çoğunlukla gece saatleri pingim tavan yapıyor. LoL'de normalde 13 14ms alırım fakat gece saatleri 4000'lere çıkıyor. 3 4 saniye sonra geçiyor ama çok etkileniyor oyun. Sadece LoL'de değil oynadığım her oyunda aynı problem var. Ben öğlenciyim yani okuldan akşam geliyorum. Doğal olarak da hep pingli pingli oyun oynuyorum, deli ediyor. 2024 Nisanda anlaşma bitecekmiş o zaman Netspeed'e geçmeyi düşünüyoruz.

Bu arada kablosuz kullanıyorum interneti. Ethernet kablosunu anneme sordum fakat "kabloyu geçirecek yer yok, duvar delip iş çıkarmaya da gerek yok" dedi. Eğer geçirmek içi başka bir öneriniz varsa diyebilirsiniz. Kapıyı hiç kapatmıyoruz fakat annem pek mantıklı bulmuyor. Kablo ezilir diyor.

Başka forumlarda gezdim. Modem ısınınca yavaşlama olabiliyormuş. Biraz dinlendirince ısısı azaldığı için performansının normale döndüğü denmiş. Modem çok ısınan bir modem değil arada bir ısınıyor. Bunu yaparsam ping normale döner mi?
Veya başka bir öneriniz var mı? YouTube'daki her videoyu izledim ama sorun hala aynı.

Modemin kabloları kopmuştu geçen ay yenilediler. Adam "modemi de değişelim mi?" dedi. Annem de gerek yok dedi. Anneme "anne bak bu modem 5 yıllık daha ne kadar kalsın bu" dedim annem de "bir şey olmaz" dedi. Modemle alakası var mı? Servis ücreti 800 liraydı içine modem de dahildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı