Modem kasaya nasıl bağlanır?

Dyflinn

Hectopat
Yer
Sandalye
Daha fazla  
Merhaba.

Bugün yeni bir hazır sistem aldım. Kasada Wi-Fi olmadığı için modemi bağlamak istiyorum, modemi Ethernet kablosu ile kasaya uygun girişe taktım fakat modemde DSL ve internetin ışığı yanmıyor. Yanlış şekilde mi taktım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Bugün yeni bir hazır sistem aldım. Kasada Wi-Fi olmadığı için modemi bağlamak istiyorum, modemi Ethernet kablosu ile kasaya uygun girişe taktım fakat modemde DSL ve internetin ışığı yanmıyor. Yanlış şekilde mi taktım acaba?
Kullanıcı ayarlarını yanlış yapmış olabilirsiniz. Modem eğer bu takma sürecinde, kapatıp açma gibi şeylerde fabrika ayarlarına dönmüş olabilir. Admin Panelinden girip hangi interneti kullanıyorsanız bilgilerinizi girmeniz gerekiyor sanırım.

Modemin bağlantılarını normal bir şekilde yapın. Daha sonra sarı LAN kablosunu kasadaki LAN kablosu girişine takın. Kasaya taktıktan sonra LAN girişinde ışıklar yanacak. Bu şekilde doğru bağlantı yaptığınızı anlayabilirsiniz.

Modemin bağlantılarını normal bir şekilde yapın. Daha sonra sarı LAN kablosunu kasadaki LAN kablosu girişine takın. Kasaya taktıktan sonra LAN girişinde ışıklar yanacak. Bu şekilde doğru bağlantı yaptığınızı anlayabilirsiniz.
Sorun belli oldu sanırım evet sarı kabloyla çözülecek ama kablom o kadar uzun değil. Bir tane uzun sarı kablo almam gerekecek.

Kablo geldi, evet dediğiniz gibi çıktı. İnternete bağlanabiliyorum artık. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı