Charaa
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba. Bir süre önce modemim bozuldu ve yeni bir modem aldım. Modemi kurduktan yarım saat sonra internet gitti yeniden başlattım ve tekrar geldi yeni kurulduğu için olmuştur dedim, geçtim ve kullanmaya devam ettim. Sabah kalktığımda internet yoktu yine şüphelenmemiştim ama bu böyle 2-3 haftadır devam etti internet günde 2-3 kere çok yavaşlıyordu modemi kapatıp açınca düzeliyordu. Yavaşlıyordu dediğim benim internet hızım 35Mbps ve hız 100Kbps gibi komik sayılara düşüyor. Sonra araştırma yaptım internette pek bir şey bulamasam da modemin ısınması ile ilgili bir şeyler gördüm ve umutsuzca modemin ortası boş kalacak şekilde altına 2 tane destek koydum ısınmaz belki diye ve 2-3 gün internet hiç gitmedi ta ki şu 3 güne kadar. 3 gündür internet modemi kapat aç yaptıktan bazen yarım saat sonra bazen 3-4 saat sonra bazense 10 dakika sonra yavaşlıyor ve bu çok canımı sıkmaya başladı. Hani öyle 35 megabitten 20'ye 15'e düşme de değil en ufak bir siteyi bile açamayacak düzeylere iniyor. İnternette hiçbir şey bulamadım bu konu hakkında. Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler çünkü birkaç haftadır çıldırıyorum.