Çözüldü Modem kendini resetledi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Dün gece maç izlerken modem reset attı, sonra hiç yapmadı. Neden olmuş olabilir, Türk Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum? Vc220 g3u Endişelenmeli miyim? Şu an hiç sıkıntı yok ama. Gece yatarken modemi kapatıyorum bir de indirme yoksa.

Son düzenleme:
Çözüm
Dün gece maç izlerken modem reset attı, sonra hiç yapmadı. Neden olmuş olabilir, Türk Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum? VC220 g3u endişelenmeli miyim? Şu an hiç sıkıntı yok ama. Gece yatarken modemi kapatıyorum bir de indirme yoksa.

Hocam zaten resetleme sebebi o geceleri genelde güncelleme gönderir ISS firmaları yoğun olmayan saatlerde. Bu da ortalama sizin maç izlediğiniz zamana denk gelmiştir ve mümkünse gece kapatmayın. Geceleri güncelleme gönderiyorlar.
Dün gece maç izlerken modem reset attı, sonra hiç yapmadı. Neden olmuş olabilir, Türk Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum? VC220 g3u endişelenmeli miyim? Şu an hiç sıkıntı yok ama. Gece yatarken modemi kapatıyorum bir de indirme yoksa.

Hocam zaten resetleme sebebi o geceleri genelde güncelleme gönderir ISS firmaları yoğun olmayan saatlerde. Bu da ortalama sizin maç izlediğiniz zamana denk gelmiştir ve mümkünse gece kapatmayın. Geceleri güncelleme gönderiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hay Allah razı olsun. Korktum be ya. Tamam açık tutucam 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı