KOMANDO GEKS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #1 Eve gelen internet teknik ekibi modem kurulumu işi için nereye başvurabilirim yani öyle işte çalışmam için ne yapmam lazım?
Eve gelen internet teknik ekibi modem kurulumu işi için nereye başvurabilirim yani öyle işte çalışmam için ne yapmam lazım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #2 KOMANDO GEKS dedi: Eve gelen internet teknik ekibi modem kurulumu işi için nereye başvurabilirim yani öyle işte çalışmam için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Şu an modem elinizde mi? Edit: Kusura bakmayın konuya bakmadan yazdım. Ben yanlış anlamışım. Son düzenleme: 20 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
KOMANDO GEKS dedi: Eve gelen internet teknik ekibi modem kurulumu işi için nereye başvurabilirim yani öyle işte çalışmam için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Şu an modem elinizde mi? Edit: Kusura bakmayın konuya bakmadan yazdım. Ben yanlış anlamışım.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 20 Şubat 2025 #3 Einstein dedi: Şu an modem elinizde mi? Genişletmek için tıkla... Hocam galiba Türk Telekom (Teknik Destek) çalışanı olmak istiyor arkadaş. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Şu an modem elinizde mi? Genişletmek için tıkla... Hocam galiba Türk Telekom (Teknik Destek) çalışanı olmak istiyor arkadaş.
Zature Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 5 Yer Akatsuki 20 Şubat 2025 #4 KOMANDO GEKS dedi: Eve gelen internet teknik ekibi modem kurulumu işi için nereye başvurabilirim yani öyle işte çalışmam için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... İnternet dağıtımı yapan firmalara müracaat edersen. Teknik personel ilanlarına başvurabilirsin. Örneğin: Superonline, Kablonet vb. Artı 0 Eksi
KOMANDO GEKS dedi: Eve gelen internet teknik ekibi modem kurulumu işi için nereye başvurabilirim yani öyle işte çalışmam için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... İnternet dağıtımı yapan firmalara müracaat edersen. Teknik personel ilanlarına başvurabilirsin. Örneğin: Superonline, Kablonet vb.
KS KS KOMANDO GEKS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #5 Einstein dedi: Şu an modem elinizde mi? Genişletmek için tıkla... Elimde ne ne alaka?? Sen yanlış anladın. Ben eve gelen ekipler gibi çalışmak istiyorum öyle işte çalışmam için ne yapmam gerek diye sordum Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Şu an modem elinizde mi? Genişletmek için tıkla... Elimde ne ne alaka?? Sen yanlış anladın. Ben eve gelen ekipler gibi çalışmak istiyorum öyle işte çalışmam için ne yapmam gerek diye sordum
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.326 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 20 Şubat 2025 #6 Bu hizmeti veren şirketlere iş başvurusunda bulunacaksın. Artı 0 Eksi
KS KS KOMANDO GEKS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #7 Zature dedi: İnternet dağıtımı yapan firmalara müracaat edersen. Teknik personel ilanlarına başvurabilirsin. Örneğin: Superonline, Kablonet vb. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bulamadım galiba doğru bir şekilde aratmadım Artı 0 Eksi
Zature dedi: İnternet dağıtımı yapan firmalara müracaat edersen. Teknik personel ilanlarına başvurabilirsin. Örneğin: Superonline, Kablonet vb. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bulamadım galiba doğru bir şekilde aratmadım
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #8 KOMANDO GEKS dedi: Elimde ne ne alaka? Sen yanlış anladın. Ben eve gelen ekipler gibi çalışmak istiyorum öyle işte çalışmam için ne yapmam gerek diye sordum. Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış anlamışım. A1peren dedi: Hocam galiba Türk Telekom (teknik destek) çalışanı olmak istiyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Ben yanlış anlamışım. Artı 0 Eksi
KOMANDO GEKS dedi: Elimde ne ne alaka? Sen yanlış anladın. Ben eve gelen ekipler gibi çalışmak istiyorum öyle işte çalışmam için ne yapmam gerek diye sordum. Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış anlamışım. A1peren dedi: Hocam galiba Türk Telekom (teknik destek) çalışanı olmak istiyor arkadaş. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Ben yanlış anlamışım.
KS KS KOMANDO GEKS Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #9 The Fallen Angel dedi: Bu hizmeti veren şirketlere iş başvurusunda bulunacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamam ama ne diye başvuracağız Artı 0 Eksi
The Fallen Angel dedi: Bu hizmeti veren şirketlere iş başvurusunda bulunacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamam ama ne diye başvuracağız
Zature Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 238 Çözümler 5 Yer Akatsuki 20 Şubat 2025 #10 KOMANDO GEKS dedi: Baktım ama bulamadım galiba doğru bir şekilde aratmadım Genişletmek için tıkla... Linkedin'de sürekli ilan paylaşımları yapılıyor. O firmaları takip et. İş ilanları kısmından da bakabiliyorsun. Artı 0 Eksi
KOMANDO GEKS dedi: Baktım ama bulamadım galiba doğru bir şekilde aratmadım Genişletmek için tıkla... Linkedin'de sürekli ilan paylaşımları yapılıyor. O firmaları takip et. İş ilanları kısmından da bakabiliyorsun.