DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #1 Modeme reset atmadan önce sorunsuz çalışıyordu, resetten sonra odamdan çekmemeye başladı. Sorunu ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2020
Modeme reset atmadan önce sorunsuz çalışıyordu, resetten sonra odamdan çekmemeye başladı. Sorunu ne olabilir?
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 22 Ekim 2020 #2 DorukDoruk dedi: Modeme reset atmadan önce sorunsuz çalışıyordu, resetten sonra odamdan çekmemeye başladı. Sorunu ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Modem model neydi? 5 GHz ile bağlantı kurarsan uzak mesafelerden çekim düşebilir. Artı 0 Eksi
DorukDoruk dedi: Modeme reset atmadan önce sorunsuz çalışıyordu, resetten sonra odamdan çekmemeye başladı. Sorunu ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Modem model neydi? 5 GHz ile bağlantı kurarsan uzak mesafelerden çekim düşebilir.
KS KS DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #3 Ahmet54 dedi: Modem model neydi? 5 GHz ile bağlantı kurarsan uzak mesafelerden çekim düşebilir. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken 5GHz ve 2.4GHz ikisi de açıktı, 5GHz olması olumlumu olumsuzmu bana ne katar? Artı 0 Eksi
Ahmet54 dedi: Modem model neydi? 5 GHz ile bağlantı kurarsan uzak mesafelerden çekim düşebilir. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken 5GHz ve 2.4GHz ikisi de açıktı, 5GHz olması olumlumu olumsuzmu bana ne katar?
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 22 Ekim 2020 #4 DorukDoruk dedi: Kurulum yaparken 5GHz ve 2.4GHz ikisi de açıktı, 5GHz olması olumlumu olumsuzmu bana ne katar? Genişletmek için tıkla... 5 GHz yakın mesafe de hızlı bağlanmak için 2.4 GHz ise uzak mesafede kullanılır. Artı 0 Eksi
DorukDoruk dedi: Kurulum yaparken 5GHz ve 2.4GHz ikisi de açıktı, 5GHz olması olumlumu olumsuzmu bana ne katar? Genişletmek için tıkla... 5 GHz yakın mesafe de hızlı bağlanmak için 2.4 GHz ise uzak mesafede kullanılır.