Modem kurulumu ve kablolama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun 1: Sorunu bu videodan çok rahat bir şekilde anlayabilirsiniz.
Şaunki kullandığım modem: TP-Link TD-W9970V3
Yeni aldığım ve kulllanmak istediğim: ZTE zxhn H267a.

2.sorum
Sizce hangi modem daha iyi ve hangisini kulanmalıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi: 7 dakika önce.

Bu arada kullandığım internet TurkNet 35MB 5upload yalın internet paketidir. Siyah olan kablo direkten evime gelen kablodur sadece 1 renk çalışıyor beyaz ve mavi renkleri aktif siyah ve kırmızı kullanılmıyor şu anda ben bunu RJ45 ucuna dönüştürüp modemin WAN kısmına taksam olur mu ?

Altyapınız fiber değilse ki öyle gözüküyor maalesef o modemi kullanamazsınız. Mecburen diğer gösterdiğiniz modem gibi rj11 girişli modem olacak. Siyah kabloya yaptığınız "ek"i daha düzgün yapmanızı tavsiye ederim.

Altyapınız fiber değilse ki öyle gözüküyor maalesef o modemi kullanamazsınız. Mecburen diğer gösterdiğiniz modem gibi rj11 girişli modem olacak. Siyah kabloya yaptığınız "ek"i daha düzgün yapmanızı tavsiye ederim.
peki teşekkür ediyorum birde birşey sormak istiyorum eski bir modemi dsl girişli modemi bağlayıp wan portundan diğer yeni modemin wan portuna bağlayarak interneti kullanabilir miyim ? yani 1 tane modemi köprüleme olarak kullanmaktan bahsediyorum

peki teşekkür ediyorum birde birşey sormak istiyorum eski bir modemi dsl girişli modemi bağlayıp wan portundan diğer yeni modemin wan portuna bağlayarak interneti kullanabilir miyim ? yani 1 tane modemi köprüleme olarak kullanmaktan bahsediyorum
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Benim bildiğim WAN girişi sadece fiber için kullanılıyor.

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Benim bildiğim WAN girişi sadece fiber için kullanılıyor.
Nastavení a ovládání modemu ZTE H267A bu linki türkçeye cevirip bakarsanız aşşağıda hem vdsl hem adsl desteklediğini görebilirsiniz
Nastavení a ovládání modemu ZTE H267A bu linki türkçeye cevirip bakarsanız aşşağıda hem vdsl hem adsl desteklediğini görebilirsiniz
teknik özellikler kısmını açın orada wan yazan kısmı okuyun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı