Modem kurulumunda modeme IP gitmiyor

Arkadaşlar modemim ZyXEL ADSL bir modem ancak kurulumu yapamadım TurkNet'i aradım modemin kurulum arayüzü İngilizce ama bir Allah'ın kulu bile İngilizce bilmiyor geniş banta tıklayın diyorlar peki tıkladım diyorum neye tıkladınız diyorlar broadband e tıkladım diyorum ona değil geniş banta tıklayın öyle olmaz diyorlar. Aynısı diyorum ama benim ekranımda böyle değil yardımcı olamayacağım diyorlar. Bu kadar basit işlem için bile yardımcı olamıyorlar ben kurulumu zaten kendim yaptım onların hiçbir faydası yok ama modeme IP gitmiyor. Nasıl çözeceğim bilmiyorum. Modem kurulumu için de utanmadan 600TL istiyorlar sonuçta belli bu modem buna uymaz diyecekler. Bu arada siz kendiniz hiçbir şekilde müşteri temsilcisine bağlanamıyorsunuz hatta bağlanmaya çalıştığımda bu işlemi Online işlemlerden de yapabilirsiniz deyip yüzüme kapatıyor. Online işlemlerden de hiçbir şekilde sağlıklı iletişim kurulamıyor en sonunda zahmet edip arıyorlar onda da olanlar üstte yazdığım gibi.

Yazılan son şey de bu.

Modemin tam modelini yazabilir misiniz?
Ayrıca modemin arayüzünden ekran görüntüsü yükleyebilir misiniz?

Hocam modem VMG3925-B10b

Dosya Ekleri

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 14
Yazılan son şey de bu.

Hocam modem VMG3925-B10b

ADSL mi yoksa VDSL mi kullanıyorsunuz? Bu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ADSL mi yoksa VDSL mi kullanıyorsunuz? Bu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izledim internet ADSL.

Eğer hesabının k. Adı ve şifresini biliyorsan modem resetle tekrar kurulum yap. En basit bu şekilde halledebilirsin bu durumu.

3 kez yaptım ama olmadı.

Arayüz bu tip bu SS i ben almadım modemi yarın kurup tekrar deneyeceğim.

Hocam bugün çok uğraştım olmadı kaldırdım hiç de SS almadım yarın tekrar deneyip atarım SS'leri.

Müsait olduğunuz zaman atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı