Modem mi Router mı kullanılmalı?

Soprees

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, evimde fiber bağlantı mevcut ve Türk Telekom'un verdiği Vestel DGW9000 var. Bu cihaz yerine kendim bir cihaz almak istiyorum ancak router mı modem mi almam lazım emin değilim çünkü DGW9000 modem Mi Router mı onu bilmiyorum. Ethernet kablosu, cihazın WAN portuna bağlı ve herhangi bir ONT cihazı yok. Modem mi almayalım yoksa router yeterli mi? Teşekkürler.

Türk Telekom'un size verdiği modemdir. Bu cihaz ile sıkıntınız nedir? Yani evin belli bölümüne internet mi ulaşmıyor yoksa internet sinyali veriyor ama internet hızını mı istediğiniz gibi alamıyorsunuz?

Türk Telekom'un size verdiği modemdir. Bu cihaz ile sıkıntınız nedir? Yani evin belli bölümüne internet mi ulaşmıyor yoksa internet sinyali veriyor ama internet hızını mı istediğiniz gibi alamıyorsunuz?
Anlık ping dalgalanmaları yaşıyorum hocam, çok araştırdım, bir çok test yaptım ve sorunun cihazdan olduğuna eminim.
Modem almam gerekiyor yani anladım hocam

PPPOE destekli bir router kullanabilirsiniz. Ya da modemden router’a bir kablo çekip ve modemi köprü moduna alarak Wifi özelliğini de kapatarak router kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı