Modem mi Router mu?

Yani Wi-Fi'ya evdeki her cihaz td W9970 ile yani modemle bağlansın. Ben bu routerdan birisini alıp kasanin yanina koyup modemden buna bir kablo çekip bundan da kasaya Ethernet ile mi bağlanayım.

Evet aynen öyle.

Evet aynen öyle.

Hayır modemden alacağın cihaza kablo çekmeyeceksin kablosuz olarak bağlanacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şunu izleyebilirsin örnek.

Evet aynen öyle.

Hayır modemden alacağın cihaza kablo çekmeyeceksin kablosuz olarak bağlanacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yani şöyle bu cihazı aldım diyelim. Tum cihazlar gibi bu routerida Wi-Fi ile modeme baglayacagim sonra routeri kasanin yanina koyup Ethernet ile kasaya bağlayacağım dogru mudur reis.

Evet aynen öyle.

???

Yani şöyle bu cihazı aldım diyelim. Tum cihazlar gibi bu routerida Wi-Fi ile modeme baglayacagim sonra routeri kasanin yanina koyup Ethernet ile kasaya bağlayacağım dogru mudur reis.

Bir de bu attiklarin 5GHz desteklemiyor reis gerek var mi?

Son düzenleme:

Bir de bu attiklarin 5GHz desteklemiyor reis gerek var mi?

Bir sıkıntı olmaz hocam Ethernet ile bağlanacaksın sen ve evet doğru anlamışın.

Ayrıca OpenWrt desteklemiyor sanirim reis.

Kankam iyi gunler. Sonunda modemimden (TD W9970) kasaya ethernet kablosu cektim stabil ortalama 65 mbps hiz aliyorum testlerde ping 10 falan ama oyunlarda ara ara ping birden yukseliyor bunun icin ne yapmam gerek peki?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı