Kablonuz CAT kaç? Uzunluğu kaç metre?Modem ayarlarında MTU değerim 1500 olmasına rağmen laptopta Ethernet kablosuyla test ettiğim zaman aldığım değer 1440 çıkıyor. Bu değeri nasıl arttırabilirim?
TurkNet kullanıyorum.
Kablonun tam uzunluğunu ve kaç CAT olduğunu bilmiyorum ama duvar içinden üst kata yani odama geliyor. Sanırım 20 metre civarıdır. Ayrıca kablonun kendisi 20 metre değil. Bir kısmına ek yapılarak 2 kablo birleştirilmiş.Kablonuz CAT kaç? Uzunluğu kaç metre?
Kablonuz uzun. MTU'nun düşük çıkması normaldir.Kablonun tam uzunluğunu ve kaç CAT olduğunu bilmiyorum ama duvar içinden üst kata yani odama geliyor. Sanırım 20 metre civarıdır. Ayrıca kablonun kendisi 20 metre değil. Bir kısmına ek yapılarak 2 kablo birleştirilmiş.
Sorunu çözmenin herhangi bir yolu yok mudur?Kablonuz uzun. MTU'nun düşük çıkması normaldir.
Şuanlık tek diyebileceğim şey kablonun uzunluğunu düşürmeniz. Belki bir ihtimal düzelebilir.Sorunu çözmenin herhangi bir yolu yok mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.