Modem nasıl resetlenir?

• Konuyu başlatan Raxys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 6.720
Nasıl yapacağım şifreyi hiçbir fikrim yok nasıl yapılıyor

Siz modemi resetledikten sonra arkasında fabrika olarak şifre ve adı bulunur. O şekilde internete geri erişim sağlarsanız. Ondan sonra ise 192.168.1.1 üzerinden admin admin veya admin TTNET gibi şifreler olur. O da sizin operator göre değişir.

Toplu iğneyi al modemin arkasında görürsün zaten kürdan ucu kalınlığında belki daha küçük bir delik var oraya birkaç saniye bastır modem ışıkları sönünce çek bu kadar kendi yendine geri açılacak sonra.

Siz modemi resetledikten sonra arkasında fabrika olarak şifre ve adı bulunur. O şekilde internete geri erişim sağlarsanız. Ondan sonra ise 192.168.1.1 üzerinden admin admin veya admin TTNET gibi şifreler olur. O da sizin operator göre değişir.

Bu şifreleri nasıl kendime göre değiştiririm

Nasıl yapacağım şifreyi hiçbir fikrim yok nasıl yapılıyor.

Oda aynı şekil modemi ters çevirince arkada username ve şifre yazar onu internet tarayıcınızdan modem sağlayıcınızın sitesine girip bir deneyin eğer olmazsa müşteri hizmetleriyle bir görüşün bakalım ve ne olduğunu öğrenin sonrası resetleyeceğiniz yeri söylemiştim dediğim işlemi yaparsınız.

Nasıl öğrenirim bayağı eski 1,5 senelik

Çok da eski değil yeni diyebiliriz. Benim modem 4-5 senelik. :) Ayrıca genelde kullanıcı adı ve şifresi modem içerisinde kaydolur. Sadece sizin yaptığınız ayarlar gider tabii ki tedbir amaçlı öğrenmek iyi olacaktır. Onu da bahsettiğim siteden öğrenebilirsiniz.

Ben bunun modemin resetlenmesi ile çözülecek bir şey olduğunu sanmıyorum, bence İSS ile görüşün. Ya internet hızınız düşük ya da altyapı da problem var.

500 KB hız ne demek, dünyanın öbür ucunda bile yaşasan bundan daha hızlı bir internet hızın olur.

Oda aynı şekil modemi ters çevirince arkada username ve şifre yazar onu internet tarayıcınızdan modem sağlayıcınızın sitesine girip bir deneyin eğer olmazsa müşteri hizmetleriyle bir görüşün bakalım ve ne olduğunu öğrenin sonrası resetleyeceğiniz yeri söylemiştim dediğim işlemi yaparsınız.

Model TP-Link onun linkini rica etsem atabilir misiniz?

Hangi firmadan internet alıyorsun eve? T. Telekom mu? Eğer öyleyse müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmen gerek. Ama aramadan da modemin arayüzüne girerek de öğrenebilirsin. Yalnız arayüzden öğrenmek için resrat atmaman lazım.

TP-Link ve link atabilir misiniz sitenin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı