Kablonet'in 100 Mbps'ye kadar akıllı sınırsız tarifesini kullanıyorum ama Kablonet'in bana verdiği modemden memnun değilim, kendim modem almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı modem önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bunu alırsanız bridge modda kullanmanız gerekmekte, aynı özellikte router var onu tercih edin.
Kablonette kendi modeminizi kullanabiliyor musunuz bilmiyorum, müşteri hizmetlerine sorun önce. Kullanamıyorsanız şu anki modeminiz ile başka bir router'ı bridge olarak kullanabilirsiniz.
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kablonet'in 100 Mbps'ye kadar akıllı sınırsız tarifesini kullanıyorum ama Kablonet'in bana verdiği modemden memnun değilim, kendim modem almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı modem önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Modemlerini mecbur kullanmak zorundasınız. DOCSİS 3.0 modemler Türkiye'de başka temin edeni yok. Router almak isterseniz. Aşağıdaki önerimdir. Daha sonra VDSL geçerseniz modem olarak kullanabilirsiniz.
En ucuz Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.hepsiburada.com
Kablonette kendi modeminizi kullanabiliyor musunuz bilmiyorum, müşteri hizmetlerine sorun önce. Kullanamıyorsanız şu anki modeminiz ile başka bir router'ı bridge olarak kullanabilirsiniz.