Evet. Ama modem önerisi istemiş. Router olucak şimdi bu.Bridge mode alınıp kullanılabilir mi peki?
Not: Verdiğiniz linkte ürün ile Akakçe'deki satıcıdan 2 adet alınır. (Neredeyse.)
Evet. Ama modem önerisi istemiş. Router olucak şimdi bu.Bridge mode alınıp kullanılabilir mi peki?
Uygun fiyatlı kime göre, bütçeniz ne kadar? Keenetic'in extra DSL modeline bakabilirsiniz:
Bunu alırsanız bridge modda kullanmanız gerekmekte, aynı özellikte router var onu tercih edin.Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier Fiyatı
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kablonet'te kendi modeminizi kullanabiliyor musunuz bilmiyorum, müşteri hizmetlerine sorun önce. Kullanamıyorsanız şu anki modeminiz ile başka bir Router'ı bridge olarak kullanabilirsiniz.
Kablonet'in 100 Mbps'ye kadar akıllı sınırsız tarifesini kullanıyorum ama Kablonet'in bana verdiği modemden memnun değilim, kendim modem almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı modem önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Yerinde olsam fiber internette router alırım modem+router cihazlardan daha iyi verim alırsın.
![]()
TP-Link Archer Ax50 Ax3000 Router
TP-Link Archer Ax50 Ax3000 Router / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
![]()
TP-Link Archer C7 1750Mbps Kablosuz Dual Band Gigabit Router
TP-Link Archer C7 1750Mbps Kablosuz Dual Band Gigabit Router / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
![]()
475.9TRY 11% OFF|Yeni Xiaomi Redmi yönlendirici AX6S AX3000 WiFi 6 6 çekirdekli 512M bellek örgü ev IoT 6 sinyal amplifikatör 2.4G 5GHz her iki 2 çift bant|Wireless Routers| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
İnternetim fiber değil malesef sıkıntı olur mu ?Kablonet modemlerini sadece Kablonet'in kendisi satıyor ve çoğu Kablonet kullanıcısı modemlerinin Wi-Fi ve IP dağıtma özelliğini kapatıp cihazlarının yanına router alıp interneti öyle kullanıyorlar ve cihaz olarak attığım cihazlara bakabilirsin.
İnternetim fiber değil maalesef sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.