Modem Önerisi

Uygun fiyatlı kime göre, bütçeniz ne kadar? Keenetic'in extra DSL modeline bakabilirsiniz:
Bunu alırsanız bridge modda kullanmanız gerekmekte, aynı özellikte router var onu tercih edin.
Kablonet'te kendi modeminizi kullanabiliyor musunuz bilmiyorum, müşteri hizmetlerine sorun önce. Kullanamıyorsanız şu anki modeminiz ile başka bir Router'ı bridge olarak kullanabilirsiniz.

"• DOCSIS 3.0 standartlarına uyumlu olmalıdır, eurodocsis standartlarına sahip modemler Türksat Kablonet şebekemizde çalışmamaktadır.
• Downstream tarafında en az 108MHz - 1GHz aralığını desteklemelidir.
• Downstream’ de Full band capture çalışmalıdır.
• Upstream frekansı en az 5-65 MHz aralığını desteklemelidir.
• Kablo arayüzü 75 ω dişi F-konektör olmalıdır.
• Annex-b frekans planı önyüklemeli olmalıdır.
• Packetcable 1.X, ncs uyumlu olmalıdır bununla birlikte Türksat ses tarafı için herhangi bir çalışma garantisi vermemektedir." Alacağım modemde bu özelliklerin bulunması gerekmekteymiş.

Kablonet'in 100 Mbps'ye kadar akıllı sınırsız tarifesini kullanıyorum ama Kablonet'in bana verdiği modemden memnun değilim, kendim modem almayı düşünüyorum. Uygun fiyatlı modem önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Kablonet modemlerini sadece Kablonet'in kendisi satıyor ve çoğu Kablonet kullanıcısı modemlerinin Wi-Fi ve IP dağıtma özelliğini kapatıp cihazlarının yanına router alıp interneti öyle kullanıyorlar ve cihaz olarak attığım cihazlara bakabilirsin.

Yerinde olsam fiber internette router alırım modem+router cihazlardan daha iyi verim alırsın.

Kablonet modemlerini sadece Kablonet'in kendisi satıyor ve çoğu Kablonet kullanıcısı modemlerinin Wi-Fi ve IP dağıtma özelliğini kapatıp cihazlarının yanına router alıp interneti öyle kullanıyorlar ve cihaz olarak attığım cihazlara bakabilirsin.
İnternetim fiber değil malesef sıkıntı olur mu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı