Modem önerisi

Chrescus31

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir eve taşındım TurkNet'e başvurdum ama modem fiyatı 1000TL.
O yüzden VDSL2 modemlere baktım.

75Mbps internet için bu işimi görür mü?

Bu fiyat bandında varsa önerebilirsiniz.

Böyle ucuz var bu işimi görüyorsa bunu alayım.

Uzun süre TP-Link modemler kullandım ama dağıtım gücü çok düşük, pinglenme sorunuda oluyor. Yinede siz bilirsiniz.

Dostum yanlış bilmiyorsam bunlar modem değil yani yerel internet sağlayıcılarının kullandığı cihazlar. Açıklaması şöyle;

Kısacası modem internet servis sağlayıcısından interneti size ulaştıran cihazdır. Router ise evinizdeki cihazlara farklı sinyaller atayan cihazdır. modem tek bir IP adresi atarken router farklı cihazlara farklı IP adresleri atar.

Dostum yanlış bilmiyorsam bunlar modem değil yani yerel internet sağlayıcılarının kullandığı cihazlar. Açıklaması şöyle;

Kısacası modem internet servis sağlayıcısından interneti size ulaştıran cihazdır. Router ise evinizdeki cihazlara farklı sinyaller atayan cihazdır. modem tek bir IP adresi atarken router farklı cihazlara farklı IP adresleri atar.
bana önerebileceğin ucuz vdsl2 modem önerebilir misin

Aynısını kullanıyorum tavsiye ederim, Wi-Fi menzili biraz düşük sadece onun dışında sorunsuz.

Aynısını kullanıyorum tavsiye ederim, Wi-Fi menzili biraz düşük sadece onun dışında sorunsuz.

700TL biraz fazla o yüzden attığım linkteki modemler işime yarar mı eve yeni internet bağlanılacak kullanabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı