Modem önerisi

Draxis

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, yeni bir modem almak istiyorum fakat bu konuda çok fazla bilgim yok. Ben kendim online oyunlar oynayan biriyim. Genellikle cs-go, lol, dota ve mmorpg oyunlar oynuyorum bunun dışında 50 mbit superonline fiber kullanıyorum. Şu anki modemim olan Huawei HG255s superonline tarafından verilmişti. Evde wifi olarak 2 telefon + 1 laptop var. Kendi kullandığım bilgisayarım ise ethernet ile bağlı. Kablolu kullanmama rağmen bazı oyunlarda çok fazla ping oluyor internetten video izlerken donmalar oluyor. Bu sorunları çözmek için son çare olarak yeni bir modem aramak oldu.

İstediğim tek şey online oyunlarda çok fazla ping olmaması ve video izlerken donmaması. İnternette biraz araştırma yaptım. Asus DSL-AC68U beğendiğimi söyleyebilirim. Şu anki modemim olan Huawei HG255s'den Asus DSL-AC68U'a geçiş yaptığımda sorunum birazcık çözülmüş olur mu? Ya da internetimin performansı ne kadar artar?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı