Modem önerisi

Bütçe
1500

mustafaker

Kilopat
Elektrik kesintilerinden sonra modeme internet gelmiyordu Türk Telekom servisinin iddia ettiğine göre modem otomatik IP alamıyormuş ve bozukmuş ( 2 kere eve gelip kurulum yaptılar 2-3 kere de uzaktan kurulumu yapabildiler, bozuksa kurulum uzaktan nasıl yapıldı fikrim yok). Modem TTNET'in verdiği 10 senelik ZyXEL VMG3312-B10b (Wi-Fi 4 müş) modem, değiştirip ilerleyen zamanlarda farklı markalarla da kullanmak istediğim için daha güncel bir modem araştırıyorum ama 1500 lira civarı F/P modem var mıdır? Bütçe biraz aşabilir hemen almayacağım modemin bozuk olduğundan emin olduktan sonra alacağım Türk Telekom mağazasından VX231 buldum ancak burada okuduğuma göre Wi-Fi performansı kötüymüş.

Elektrik kesintilerinden sonra modeme internet gelmiyordu Türk Telekom servisinin iddia ettiğine göre modem otomatik IP alamıyormuş ve bozukmuş ( 2 kere eve gelip kurulum yaptılar 2-3 kere de uzaktan kurulumu yapabildiler, bozuksa kurulum uzaktan nasıl yapıldı fikrim yok). Modem TTNET'in verdiği 10 senelik ZyXEL VMG3312-B10b (Wi-Fi 4 müş) modem, değiştirip ilerleyen zamanlarda farklı markalarla da kullanmak istediğim için daha güncel bir modem araştırıyorum ama 1500 lira civarı F/P modem var mıdır? Bütçe biraz aşabilir hemen almayacağım modemin bozuk olduğundan emin olduktan sonra alacağım Türk Telekom mağazasından VX231 buldum ancak burada okuduğuma göre Wi-Fi performansı kötüymüş.

Aynı olayı bende yaşıyorum bundan dolayı konuyu takip ediyorum.

Kullandığım modem Tenda AC1200, internet alt yapısı ise VDSL.

Hocam konuyla alakasız ama bence TurkNet'e geçiş yapın modemleri son model ve modem ücreti ödemiyorsunuz. Türk Telekom tamamıyla pişmanlıktır.

Hocam bu da TurkNet'in sizlere vermiş olduğu modem ben yaklaşık 2 seneye yakın kullanıyorum ZyXEL modem konusunda daha iyi bunu alın derim TP-Link'de kullandım mobil aplikasyonu ile kullanımı kolay sizleri yolda bırakmaz.

Bende VMG3312-B10B kullanıcısıyım ve 2 gün önce Tenda V12 aldım. Kablolu bağlantıda hiçbir fark olmadı fakat kablosuz bağlantıda ciddi anlamda fark yaşadım. Ara sıra internet kesiliyordu bende modemden kaynaklandığını düşünerek bu modemi aldım ama sorunun altyapıdan kaynaklandığını öğrendiğimde geri iade ettim. Kısacası bu fiyat bandında Tenda V12 sizi üzmeyecektir tavsiye ederim.

Bende VMG3312-B10b kullanıcısıyım ve 2 gün önce Tenda V12 aldım. Kablolu bağlantıda hiçbir fark olmadı fakat kablosuz bağlantıda ciddi anlamda fark yaşadım. Ara sıra internet kesiliyordu bende modemden kaynaklandığını düşünerek bu modemi aldım ama sorunun altyapıdan kaynaklandığını öğrendiğimde iade ettim. Kısacası bu fiyat bandında Tenda V12 sizi üzmeyecektir tavsiye ederim.

Hocam bu modeli kullanıyorum güncel olarak ancak bazı odalardan internet çekmiyor dibindeyken bile bazen çekmediği oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı