Değilse iade mi edeyim?Hayırlı olsun hocam
Geldiğinde kutusundaki model numarası 2112 olup olmadığını kontrol edin hocam 2 versiyon bulunuyor çünkü
Değilse iade mi edeyim?Hayırlı olsun hocam
Geldiğinde kutusundaki model numarası 2112 olup olmadığını kontrol edin hocam 2 versiyon bulunuyor çünkü
Değilse iade mi edeyim?
Amazon dan aldım, hızlı kargo ödedim 60 TL bügün gelsin diye. Kargoya verilmiş teslimata başlar birazdan. Diğer siteler 2800 küsür idi amazon da 2555 küsür.Evet çünkü özellikleri değişiyor portları gigabitten 100 Mbps oluyor
Comparison of device features | Keenetic buradan kontrol edebilirsin farkları hocam fiyatı bir tık ucuz geldi açıkçası bana diğer yerlere göre
Amazon'dan aldım, hızlı kargo ödedim 60 TL bugün gelsin diye. Kargoya verilmiş teslimata başlar birazdan. Diğer siteler 2800 küsur idi Amazon da 2555 küsur.
Sonu 2112 yazıyor bakalım geldiğinde kontrol ederim. Zaten modem arızası ile uğraştım bir de bununla uğraşmayız inşallah.
Henüz elime ulaşmadı, normalde bu saate kadar gelmiş olması lazımdı. Bakalım geldiğinde kontrol ederim. Teşekkürler hocam.Amazon da olduğu için pek uğraşmazsınız gibime geliyor ama tabii ki tedbiri elden bırakmamak lazım
Henüz elime ulaşmadı, normalde bu saate kadar gelmiş olması lazımdı. Bakalım geldiğinde kontrol ederim. Teşekkürler hocam.
20 dakika önce geldi. Dediginiz gibi kontrol ettim 2112 göndermişler. Kurulumu henüz yapmadım, yarın sabah yapacağım. Teşekkürler tekrardan.Akşama kadar yolu var, sıkıntı yok rica ederim bilgilendirmeyi unutmayın hocam
20 dakika önce geldi. Dediginiz gibi kontrol ettim 2112 göndermişler. Kurulumu henüz yapmadım, yarın sabah yapacağım. Teşekkürler tekrardan.
Yok kurulumun zorluğundan değil, şu anda evde değilim ondan dolayı. Gece geç saate varacağım yorgun olacağımdan sabah kurayım dedim.Rica ederim hayırlı olsun bence hemen kurulumu yapmanız iyi olur rahat rahat kurulumu zaten kolay
Yok kurulumun zorluğundan değil, şu anda evde değilim ondan dolayı. Gece geç saate varacağım yorgun olacağımdan sabah kurayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.