Modem Önerisi

Dediğiniz gibi modem evin orta noktasına yerleştirilmeli. Ethernet kablosunu düzgün bir tesisatla duvar,kapı kenarından dolaştırmayı düşünüyorum. Sizce 5 Ghz yi kaç çubuk düşene kadar kullanmalıyız? Modem de sorun yoksa güncellemenin bir artısı oluyor mu ki? Bu zamana kadar internet sağlayıcıların verdiğini kullandım dolayısıyla güncelleme yapmadım. Bilgiler için çok teşekkür ederim.

Modem güncellemeleri etkili oluyor.

İnternet ağını kullanan cihazlar bağlantı güncellemesi alıyor sonuçta. Buna göre gerekli güncellemeler sunuluyor.

Hata çözümlemesinden tut bant genişliğine kadar.

Asus AC55U modem ucuz bir modem değil kur yüzünden. Kendini kanıtlamış bir modem olması ayrı ama güncel bir ürün almak bence daha önemli. Ben AC modellerini gayet başarılı buluyorum.

5 GHz üzerinde 1.ci çizgide bile kullandığım oluyor uzaklık yüzünden. Yapıdan kaynaklı baktım sıkıntı oluyor diyelim 2.4 GHz ye bağlanıyorum.

Modem güncellemeleri etkili oluyor.

İnternet ağını kullanan cihazlar bağlantı güncellemesi alıyor sonuçta. Buna göre gerekli güncellemeler sunuluyor.

Hata çözümlemesinden tut bant genişliğine kadar.

Asus AC55U modem ucuz bir modem değil kur yüzünden. Kendini kanıtlamış bir modem olması ayrı ama güncel bir ürün almak bence daha önemli. Ben AC modellerini gayet başarılı buluyorum.

5 GHz üzerinde 1.ci çizgide bile kullandığım oluyor uzaklık yüzünden. Yapıdan kaynaklı baktım sıkıntı oluyor diyelim 2.4 GHz ye bağlanıyorum.
Çok sağolun hocam. Güncel iyi bir modem var mı ki? Çoğu modem ortalama 3 yıl önce çıkmış gibi. AC modelleri 2.4 Ghz ve 5 Ghz desteğini sunanlar di mi?

Çok sağolun hocam. Güncel iyi bir modem var mı ki? Çoğu modem ortalama 3 yıl önce çıkmış gibi. AC modelleri 2.4 Ghz ve 5 Ghz desteğini sunanlar di mi?

Emin değilim tüm AC modelleri destekliyor mu diye.
Asus sitesinden 5 GHz desteği olan ürünlere bakarak denk gelmiştim bu ürüne zamanında. Gündüz bakarım güncel ürünlere dönüş yaparım ona göre.

ASUS 1 numara bende Dsl-N16 var ama bu konuda bütçe tam olarak nedir? Çünkü baya bir model var.
Modem özellikleri yazmakta AC750 hem 2.4 hemde 5.0 de çalışmakta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı