Modem Önerisi

Açıklamamı yapmıştım yukarıda VR1200 de çok farklı değil. Sadece hızları değişik belirtilen alanlar içinde.
Ev içi çok fazla etken yok ise VR1200'ü alabilirsiniz. İnternal anten olduğundan dert etmeyin o da yetecektir.
Anladım. Biz interneti üst komşu ile kullanıyoruz mesela. İki model arasında kalsanız siz hangisini alırdınız?

Benim evim ile sizin eviniz ve alanınız farklı olacağından kararı siz vermeniz lazım yukarıda da belirtmiştim.
Kendi bölgem ve amacım olsaydı AC51 bile yeterliydi.
Anladım. Biz interneti üst komşu ile kullanıyoruz mesela. İki model arasında kalsanız siz hangisini alırdınız?
Paralel şekildeyseniz her ikisi de yetecektir. Katlar arası fark ve paralel değilseniz VR1200 olanı alabilirsiniz.

Benim evim ile sizin eviniz ve alanınız farklı olacağından kararı siz vermeniz lazım yukarıda da belirtmiştim.
Kendi bölgem ve amacım olsaydı AC51 bile yeterliydi.

Paralel şekildeyseniz her ikisi de yetecektir. Katlar arası fark ve paralel değilseniz VR1200 olanı alabilirsiniz.
Eski modemim antensizdi, Türk Telekom'un verdiği TD W9970 V2 olanı o yüzden yine antensiz mi alsam dedim. Modemlerde hüzmeleme hakkında bilginiz var mı kesin olması mı lazım mesela?

Modemlerde hüzmeleme hakkında bilginiz var mı kesin olması mı lazım mesela?
Hayır gerekli değil zaten kanala göre tanımlama yapıyor çoğu modem. Sinyali de DSL teknolojisine göre hızı belirliyor zaten. Ek teknolojiler daha sağlıklı bağlanmayı sağlar sadece diğer modemlerin de farklı adda teknolojileri var fazla dikkate almayın yani.
Eski modemim antensizdi, Türk Telekom'un verdiği TD W9970 V2 olanı o yüzden yine antensiz mi alsam dedim.
Memnunsanız antensiz olanda sıkıntı çıkmayacaktır.

tp link archer vr300 ü aldım fakat internete bağlanamıyorum. Huawei HG658 V2 modemden yeni geçiş yaptığım sağlayıcının bilgilerini girince bağlantı geliyor fakat tp link modemde bağlantı kuramadım. Kurulumda herşeyi doğru yaptığıma eminim. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı rica ederim. @Murat5038
tp link archer vr300 ü aldım fakat internete bağlanamıyorum. Huawei HG658 V2 modemden yeni geçiş yaptığım sağlayıcının bilgilerini girince bağlantı geliyor fakat tp link modemde bağlantı kuramadım. Kurulumda herşeyi doğru yaptığıma eminim. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı rica ederim. @Murat5038
sorun anlamadığım bir şekilde kendiliğinden çözüldü :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı