Modem Önerisi

dmrsrn

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba iyi akşamlar diliyorum. Şu an kullandığım modem bayağı eski ve fiber internet almayı düşünüyorum bu modemden memnun değilim. Bütçem 200 - 300 TL arası fiyat performans gerek bütçe dostu olmasıyla bu fiyat aralığında en iyi modemi bana önerebilirseniz çok sevinirim. Sevgiler.

Bütçenizin biraz üstüne çıkıyor lakin önerim budur. Kullandığım üründür. Düzenli Firmware güncellemesi almaktadır.

Bütçenizin biraz üstüne çıkıyor lakin önerim budur. Kullandığım üründür. Düzenli Firmware güncellemesi almaktadır.

Çok teşekkür ederim Recep Bey sevgiler.

Recep Bey tekrar merhaba. Belirtmiş olduğunuz modemi satın aldım çok memnunun tekrardan teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı size arayüz kısmında gezerken VPN desteğini gördüm çok anlamadığım için size sormak istedim VPN desteğini nasıl etkinleştirebilirim? Detaylı bir şekilde anlatır mısınız? Bir de arayüz kısmında değiştirmem gereken önemli ayarlar varsa bunlardan bahsedebilirseniz çok sevinirim. Not: Fiber İnternete daha geçiş sağlamadım. Sevgiler..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı