Modem QoS Ayarı Yapmak

H4sanTV

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2020
Mesajlar
251
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar biz komşu ile ortak bir internet aldık ben aktif olarak oyun oynuyorum ama karşı komşu bir anda video açıyor ping havalanıyor. Sinir oluyorum modemimde forumlardan baktığıma göre QoS ile kendime öncelik verirsem daha iyi değerler alabilirmişim. Modemde QoS özelliği var ama kendime nasıl öncelik vereceğimi bilmiyorum. Acaba QoS ile öncelik vermeyi bilen arkadaşlar var mıdır?
 

Dosya Ekleri

  • 1.PNG
    1.PNG
    10,8 KB · Görüntüleme: 290
  • 2.PNG
    2.PNG
    5,4 KB · Görüntüleme: 270
Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube'ye ''Modeminin Markası'' QoS Ayarları, ''Modeminin Markası'' Hız Kısıtlama veya ''Modeminin Markası'' Hız Kontrolü yaz. İlk ikisi işine yarar. Modemin TP-LİNK olsa yardımcı olurdum maalesef. Komşuya vereceğin internet maksimum 1-2 megabit olsun. 1x1024 1024 2x1024 2048. Her megabit için onunla 1024 çarpacaksın. Zaten videolarda nereye yazacağını söylerler. Upload Yükleme Download İndirme diye yazar zaten. Modeminin markası nedir ve internet sağyalıyıcn nedir birde internet hızın ne kadardır?
 
Kardeşim Discord'dan detaylıca anlatayım Discord adım coderf#2503.
Buradan anlatamak sıkıntı olabilir modarötör ban atma lütfen.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı