Modem resetledikten sonra internet çalışmıyor

WickedMonarch

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün modemi resetledim ve resetledikten sonra internet erişimimiz kesildi. Modem arayüzüne girdim ama ayarları bilmiyorum. Modemin ismini internette aratıp bakmayı denedim yazılanları denedim ama yine gelmedi. İnternet bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Modem ismi Superonline HG658 V2 hizmet aldığımız internet TurkNet.

Ben Superonline kullanıyorum aynı sorunu yaşadım maalesef tek çözümü müşteri hizmetlerine arıza kaydı oluşturmak uzaktan hallediyorlar. Turkcell de iki kere yaşadım ikisinde de arıza kaydı oluşturdum 3-4 saat sonra geldi internet. TurkNet'te benzer olabilir.

Modem açıldıktan sonra, 2.4 GHz veya 5 GHz ışıkları yandıktan sonra Wi-Fi ya da kablolu bağlantı ile modeme bağlanacaksınız. Ardından tarayıcınıza ‘192.168.1.1’ yazarak modem arayüzüne giriş yapacak ve kurulum işlemini başlatacaksınız. Kurulum sırasında, abone olduktan sonra size verilen kullanıcı adı ve şifreyi kullanmanız gerekecek.

Modem arayüzüne, kullanıcı adı olarak 'admin' ve şifre olarak 'superonline' yazarak giriş yapacaksınız. Giriş yaptıktan sonra 'İnternet' sekmesine tıklayıp 'İnternet Ayarları' bölümüne geçin. Burada 'WAN İnternet Adı' bölümü bulunmalı. İnternet hesabı ve şifresi alanlarına, servis sağlayıcınızdan aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi girerek işlemi tamamlayabilirsiniz

Servis sağlayacısından aldığım kullanıcı adı ve şifreyi hatırlamıyorum bunu kendilerini arayıp tekrar almamız mı gerekiyor yoksa bir yerde yazar mı?

Müşteri hizmetlerini aramışken durumu anlat muhtelemen bir modemi kapat aç diyecek çözülmeyecek arıza kaydı oluşturacak sonra @Ahqwl dediği bilgileri talep et kendin dene gelmezse de arıza kaydı oluşturmuştun birkaç saat içinde gelir internet. Ben 2 kere yaşadım bu olayı burada aynı konuyu oluşturdum kaç tane şey denedim sayısını hatırlamıyorum hiçbir şekilde gelmedi canlı destekle görüştüm oda yapamadı ille de arıza kaydı oluşturtuyor.
Benim açtığım konuya bir bakabilirsin muhtemelen aynı sorun. İlk arıza talebinde 7 saat ikinci arıza talebinde 3 saatte gelmişti internet.

superonline fiber modeme internet gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…