S swolxt Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 221 29 Mayıs 2024 #1 Merhaba, modemi resetledim açıldı ve internet yok. 192.168.1.1'e de girmiyor. Nasıl düzelteceğiz bunu?
Merhaba, modemi resetledim açıldı ve internet yok. 192.168.1.1'e de girmiyor. Nasıl düzelteceğiz bunu?
Çözüm Einstein 29 Mayıs 2024 Modemi tekrar resetlemeyi dene modemin Wi-Fi'sine bağlan 192.168.1.1 adresine girmeyi dene sen modemin Wi-Fi'sine bağlanmadan mı girmeyi deniyorsan modem kurulumu yapman gerekiyor. Yardımcı olabilirim modem kurulumu için.
Modemi tekrar resetlemeyi dene modemin Wi-Fi'sine bağlan 192.168.1.1 adresine girmeyi dene sen modemin Wi-Fi'sine bağlanmadan mı girmeyi deniyorsan modem kurulumu yapman gerekiyor. Yardımcı olabilirim modem kurulumu için.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #2 Selamlar kullandığın internet servis sağlayıcısı ve modemin marka modeli nedir modem kurulumu yapman gerekiyor büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Selamlar kullandığın internet servis sağlayıcısı ve modemin marka modeli nedir modem kurulumu yapman gerekiyor büyük ihtimalle.
TurtleOuz Picopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #3 swolxt dedi: Merhaba, modemi resetledim açıldı ve internet yok. 192.168.1.1'e de girmiyor. Nasıl düzelteceğiz bunu? Genişletmek için tıkla... Reset tuşundan mı resetledin yoksa internetten mi yeniden başlattın. Artı 0 Eksi
swolxt dedi: Merhaba, modemi resetledim açıldı ve internet yok. 192.168.1.1'e de girmiyor. Nasıl düzelteceğiz bunu? Genişletmek için tıkla... Reset tuşundan mı resetledin yoksa internetten mi yeniden başlattın.
KS KS S swolxt Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 221 29 Mayıs 2024 #4 TurtleOuz dedi: Reset tuşundan mı resetledin yoksa internetten mi yeniden başlattın. Genişletmek için tıkla... Reset tuşu Artı 0 Eksi
TurtleOuz dedi: Reset tuşundan mı resetledin yoksa internetten mi yeniden başlattın. Genişletmek için tıkla... Reset tuşu
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #5 Hocam benim dediğime cevap verir misin? Artı 0 Eksi
KS KS S swolxt Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 221 29 Mayıs 2024 #6 Einstein dedi: Selamlar kullandığın internet servis sağlayıcısı ve modemin marka modeli nedir modem kurulumu yapman gerekiyor büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... TP-Link kullanıyorum modem olarak internet sağlayicida TurkNet Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Selamlar kullandığın internet servis sağlayıcısı ve modemin marka modeli nedir modem kurulumu yapman gerekiyor büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... TP-Link kullanıyorum modem olarak internet sağlayicida TurkNet
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #7 Anladım modemde Türk Telekom logosu var mı? Artı 0 Eksi
TurtleOuz Picopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #8 swolxt dedi: Reset tuşu Genişletmek için tıkla... Uzun süreli basılı tutmada port yakma gibi olaylar okumuştum hocam ondan sordum. Artı 0 Eksi
swolxt dedi: Reset tuşu Genişletmek için tıkla... Uzun süreli basılı tutmada port yakma gibi olaylar okumuştum hocam ondan sordum.
KS KS S swolxt Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 221 29 Mayıs 2024 #9 TurtleOuz dedi: Uzun süreli basılı tutmada port yakma gibi olaylar okumuştum hocam ondan sordum. Genişletmek için tıkla... 20 sn falan basılı tuttum hocam Einstein dedi: Anladım modemde Türk Telekom logosu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam TP-Link logosu var Artı 0 Eksi
TurtleOuz dedi: Uzun süreli basılı tutmada port yakma gibi olaylar okumuştum hocam ondan sordum. Genişletmek için tıkla... 20 sn falan basılı tuttum hocam Einstein dedi: Anladım modemde Türk Telekom logosu var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam TP-Link logosu var
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #10 Modemi tekrar resetlemeyi dene modemin Wi-Fi'sine bağlan 192.168.1.1 adresine girmeyi dene sen modemin Wi-Fi'sine bağlanmadan mı girmeyi deniyorsan modem kurulumu yapman gerekiyor. Yardımcı olabilirim modem kurulumu için. Artı 0 Eksi Çözüm
Modemi tekrar resetlemeyi dene modemin Wi-Fi'sine bağlan 192.168.1.1 adresine girmeyi dene sen modemin Wi-Fi'sine bağlanmadan mı girmeyi deniyorsan modem kurulumu yapman gerekiyor. Yardımcı olabilirim modem kurulumu için.