Modem Router Nedir?

Hocam yanlış bilmiyorsam bu cihaz modeminizin sinyalini güçlendiriyor mesela atıyorum üst komşuyla ortak kullanacaksınız üst komşunuz bu cihazı alıyor ve bu cihazda sizin modeminizden sinyali alıp üst komşunuzun bütün odalarına daha kuvvetli şekilde dağıtıyor (ben böyle biliyorum yanlışım varsa kusura bakmayın)

Hocam yanlış bilmiyorsam bu cihaz modeminizin sinyalini güçlendiriyor mesela atıyorum üst komşuyla ortak kullanacaksınız üst komşunuz bu cihazı alıyor ve bu cihazda sizin modeminizden sinyali alıp üst komşunuzun bütün odalarına daha kuvvetli şekilde dağıtıyor (ben böyle biliyorum yanlışım varsa kusura bakmayın)

Hayır bu o dediğiniz cihaz değil.
O cihazlar genelde menzil genişletici diye anılırlar.
Gerçek adları access point dir.

Hocam konu dışına taşacak birazcık ama evimde TTNET'in vermiş olduğu modemlerden kullanıyorum, oyun oynarken ping değerleri yan odaya geçtiğimde çok yüksek oluyor. Bunu gidermem için ne öneriyorsunuz? Yan odada başkası internete bağlandığı zaman da aşırı hız düşümü yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konu dışına taşacak birazcık ama evimde TTNET'in vermiş olduğu modemlerden kullanıyorum oyun oynarken ping değerleri yan odaya geçtiğimde çok yüksek oluyor bunu gidermem için ne öneriyorsunuz? Yan oda da başkası internete bağlandığı zaman da aşırı hız düşümü yaşıyorum.

Ben aldım çok memnunum.

yüksek desteğiniz için teşekkür ederim evimde 5 yıldır kullandığım bi modemim var ve son dönemde sürekli kopmalar ve sıkıntı yaşıyorum bu yüzden bir yenisini almaya karar verdim ve önerilerinizi rica ediyorum bütçemi 500 550 liraya kadar zorlarım iyi birşey almak istiyorum şimdiden teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı