Modem routera Ethernet ile bağlanılır mı?

• Konuyu başlatan Wetttt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.266
Başlıkta da belirttiğim gibi temel olarak routerın sinyal güçlendirdiğini biliyorum. Şöyle örnek vereyim kendi bilgisayarım ile modemimi Ethernet kablosu ile bağlayamıyorum. Modem uzakta olduğu için ve bu yüzden internete 3 4 kişi bağlanınca pingim çıkıyor. Acaba bir tane router alırsam bu sorunu çözer mi? Routera aynı modem gibi arkasından Ethernet kablosu ile bağlanabiliyor muyum yoksa sadece boş sinyal güçlendirici mi? Eğer bağlanabiliyorsam Ethernet kablosu ile ve ping dalgalanmasını engeller ise router önerir misiniz? Fiyatlarından pek haberim yok. Bu yüzden en F/P önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, router daha iyi olur. Hem kablolu hem de kablosuz bağlanabilirsiniz.

Router
Modeme bağlayıp Ethernet kablosu ile bağlayabilirsiniz ama modem ile routerın arasındaki fark ne kadar fazlaysa pinginiz o kadar fazla çıkar Wi-Fi gibi düşünün.

Başlıkta da belirttiğim gibi temel olarak routerın sinyal güçlendirdiğini biliyorum. Şöyle örnek vereyim kendi bilgisayarım ile modemimi Ethernet kablosu ile bağlayamıyorum. Modem uzakta olduğu için ve bu yüzden internete 3 4 kişi bağlanınca pingim çıkıyor. Acaba bir tane router alırsam bu sorunu çözer mi? Routera aynı modem gibi arkasından Ethernet kablosu ile bağlanabiliyor muyum yoksa sadece boş sinyal güçlendirici mi? Eğer bağlanabiliyorsam Ethernet kablosu ile ve ping dalgalanmasını engeller ise router önerir misiniz? Fiyatlarından pek haberim yok. Bu yüzden en F/P önerirseniz sevinirim.

Router alırsan sorununu çözer ve kablo olarak ugreen CAT6 kablo almanı router olarak attığım cihazlardan birini almanı öneririm.

Yerinde olsam fiber internette router alırım modem+router cihazlardan daha iyi verim alırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı