Modem saldırısına karşı ne yapılabilir?

Birkaç gündür modemime saldırı oluyor. Bu saldırı yapan kişiye bir şey yapabilme şansım var mı? Bulabilir miyiz?
MAC Filtreleme ile engelleyebilirsiniz. Engellemek isterseniz zaten bulmuş oluyorsunuz. Modeminizin arayüzünden yapabilirsiniz.

Discord,ts3 üzerinden oynadığımız oyunlarda takımca karşıdaki x kişiler bunu belirttiler ve onların istediği zaman oluyor bu ama kimin veya kim olduğunu olduklarını söylemiyorlar ama kışkırtarak belli yollardan söylettiriyorlar kolay yolu var mı var ts3 dc değiştirerek yaparım fakat değiştirmek istemiyorum
Tek tek cevaplar için teşekkürler. Fakat demek istediğim şu bunu yapan kişiler bulunamaz mı bir şey yapılamaz mı?

Discord, TS3 üzerinden oynadığımız oyunlarda takımca karşıdaki x kişiler bunu belirttiler ve onların istediği zaman oluyor bu ama kimin veya kim olduğunu olduklarını söylemiyorlar ama kışkırtarak belli yollardan söylettiriyorlar kolay yolu var mı var TS3 DC değiştirerek yaparım fakat değiştirmek istemiyorum. Tek tek cevaplar için teşekkürler. Fakat demek istediğim şu bunu yapan kişiler bulunamaz mı bir şey yapılamaz mı?
Dostum yanlış anlama ama bu çocukları kandırmak ve onlarla dalga geçmek için yapılan bir şey. "onların istediği zaman oluyor" demişsin bu sadece o an şansa denk gelmiş bir şey, internetinin kötü olduğu biliyorlarsa senle dalga geçmek için yapıyorlar bu kişilere kulak asma.

Peki bende sana bir şey söylemek isterim bunu yapanlar tam söylediği zamanda gidiyor haberin olsun.

Son düzenleme:
Peki bende sana bir şey söylemek isterim bunu yapanlar tam söylediği zamanda gidiyorlar haberin olsun.
Bu kişiler ile söylediğiniz yerler dışında bağlantınız yoksa merak etmeyiniz :). Kablolu bağlantı kullanınız, eğer kullanmıyorsanız.

Yine de @24099 size daha güzel bir şekilde anlatacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı